REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Măsură radicală în cazul pestei porcine: vor fi sacrificate animalele din localitatea Cheia; la Tulcea, încă un fermier 'decimat'!

Măsură radicală în cazul pestei porcine: vor fi sacrificate animalele din localitatea Cheia; la Tulcea, încă un fermier 'decimat'!

Replica API 25 iulie 2018 | 23:34 257

Pesta Porcină Africană (PPA) nenoroceşte afacerile din Tulcea! După sacrificarea tuturor efectivelor de porci de la ferma Carniprod, un alt fermier din judeţul Tulcea este pus în faţa faptului împlinit! S-a confirmat PPA şi la cei circa 17.000 de porci deţinuţi de respectivul fermier, aşa că animalele vor fi sacrificate şi incinerate.

Şi în judeţul Constanţa, deşi situaţia este ţinută sub control, necesită intervenţii în două localităţi. A fost convocată o şedinţă la Prefectura Constanţa, cu factorii de decizie: porcii din gospodăriile de la Cheia (comuna Grădina) vor fi sacrificaţi. La fel, şi cei de la Istria. În cele două localităţi a fost confirmată prezenţa PPA.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alinutza care suge putza de la 8-07, tii partea PSD ? Atunci in loc de muie PSD va fi muie Alina !
3
1
porcii lu fisu lu dragnea de la firma salcia cumparata cu 500 de euro nu au nici o boala sau aia vor fi singurii care vor supravietui ?
3
1
Asa ceva numai in Zimbabue se poate intampla...suntem bananieri...si asta tocmai cand se punea problema subventiilor pentru cresterea de suine!! Romani!!! Treziti-vaaaaa.... ca o sa ajungem o mare paraseala Europeana...ne desfiinteaza astia cu pilitica lor democratica!!!
6
0
Luati-le mancarea de la gura amartilor de pe la sate , ca deh au zburat porcii'n africa si s-au intors cu draci pe ei! Incet incet o sa le darmati si casele ca sunt din chirpici si cine stie ce virus mai apare in combinatie!
9
1
Tot mai este Dragnea cu gagica? Despre partea serioasa, numai tragedie.
2
0
O mare tragedie se intampla sub ochii nostri...in timp ce noi ne ocupam de...muu psd...tovarasii de la UE ne mai inchid un mare producator de mezeluri...anii trecuti ne-au pacalit cu gripa aviara care s-a dovedit a nu fi existat...acum cu cea porcina...noi preocupati in continuare de circul kovesi...iohanis...dragnea...circ bine reizat...iata nici nu observam cum de fapt tara noastra e pusa pe chituci de marile corporatii...vom manca curcani americani si sobolani de la bruxelles in curand...pana atunci ne mai punem un nr la masina cu m...psd...daca tot e circ
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614