REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
19.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

MĂSURI LUATE DE ORGANIZATORII FESTIVALULUI SUNWAVES

MĂSURI LUATE DE ORGANIZATORII FESTIVALULUI SUNWAVES

Replica API 12 august 2019 | 00:10 985

Pentru că cea de-a 26-a ediție a festivalului bianual SUNWAVES se apropie cu pași repezi, am fost interesați ce anume presupune pentru organizatori acest lucru. În cei 12 ani de existență, persoanele care au alcătuit echipa de logistică s-a confruntat cu o sumedenie de situații, pe care însă le-a gestionat și a învățat din ele.

Dacă ne raportăm la siguranță, organizatorii pun mare accent pe tot ce presupune bunăstarea tuturor participanților. Aici ne referim la clienți, parteneri, colegi, dar și artiști. Firma de securitate asigură siguranța în interiorul festivalului, iar jandarmeria și poliția în afara acestuia. Perimetrul este delimitat cu ajutorul autorităților, care pe lângă interdicțiile de trafic pentru a nu bloca intrarea în festival, se ocupă intens de siguranța tuturor în afara zonei de festival.

În fiecare an colaborarea cu forțele de ordine a fost întocmai ca la carte, pentru a preveni orice neregulă care ar putea afecta participanții. Anul acesta Agenția Națională Antidrog va avea un stand pentru prevenirea utilizării de substanțe interzise. Agenții vor fi la dispoziția oamenilor cu informații cu privire la riscul consumului de droguri, combaterea infracționalității și a traficului de narcotice. Toți cei interesați pot lua legătura cu agenții, se pot documenta și pot fi îndrumați către cea mai bună variantă pentru a renunța la aceste vicii, atât ei cât și apropiații acestora.

Deoarece subiectul a luat amploare, organizatorii vor să se asigure că absolut toți participanții vor avea cele mai sigure condiții pentru a se distra. De aceea instituțiile statului își vor face datoria la fața locului, iar muzica și dansul vor fi primordiale pentru cei veniți la distracție. Se vor înfăptui controale amanunite anti-drog la intrare, iar organele statului vor fi prezente, ca la fiecare ediție, în interiorul festivalului cu agenți DIICOT.

Festivalul SUNWAVES se adresează exclusiv iubitorilor de muzică, iar consumul și traficul de substanțe ilegale sunt strict interzise.

Iubitorii de muzică electronică sunt așteptați între 15 și 20 August pe plaja din Mamaia Nord / Năvodari pentru a dansa alături de artiștii preferați.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar drogurile sunt interzise. Asa zice mai sus. Eu nu mai vin!! Tocmai din cauza asta.
0
0
Traditionala urare : SA VA LUAM IN PWLA FESTIVALUL DE DROGATI SUNWAVES !!!!
4
0
Cum am ajuns sa ne distram. Daca droguri si 140 bpm-uri ore in sir inseamna distractie..
8
0
Saracii tineri,ni s-a dus vestea in toata lumea ca in romanica tinerii munceste si nu mai apuca sa se distreste si de aceea e foarte tristi
8
0
e minunat ca se organizeaza astfel de festivaluri ca toti tinerii sa se distreze si ei
6
13
cat va dau astia cu festivalul ploii sa tot o frecati despre cat de minunat e?
20
2
o porcarie de fstival vin drogatii si golanii.aia de la blocuri sufera de insomniw,mai bine se mutau la palazu
22
5
A luat si el masuri in Piata Ovidiu! Se aude muzica ca intr-un club pana la 12 noaptea. Da-i in plm de locatati ca uita ei pana la anu, la vot!
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367