REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Matei: Mă gândesc foarte serios să-l fac pe Mohammad Murad cetăţean de onoare al oraşului pentru investiţiile făcute

Matei: Mă gândesc foarte serios să-l fac pe Mohammad Murad cetăţean de onoare al oraşului pentru investiţiile făcute

Replica API 14 iulie 2013 | 00:00 150

Mazăre, prezent la inaugurarea unei hotel de 5 milioane de euro, în Mamaia Sat

Mazăre, prezent la inaugurarea unei hotel de 5 milioane de euro, în Mamaia Sat

Investiţiile în perioadă de criză "sunt cele mai bune tratamente pe litoralul Mării Negre". Phoenicia Luxury Hotel, prima unitate de cazare de pe litoralul românesc care va oferi turiştilor servicii ultra all inclusive la standarde internaţionale, este cea mai bună dovadă. Afaceristul libanez Mohammad Murad a investit în acest an 5 milioane de euro într-o unitate de cazare unică în România. Ultramodernul perimetru de vacanţă asigură peste 160 de spaţii de cazare, din care 132 de camere duble şi 28 de apartamente, fiind cel mai nou membru al familiei Phoenicia Hotels&Resorts.

Mazăre: Îl felicit pe primarul Matei pentru curajul de a-i da autorizaţie

La inaugurarea hotelului Phoenicia Luxury au fost prezenţi ambasadorul Libanului, Rana Mokaddem; primarii Nicolae Matei şi Radu Mazăre; senatorul PSD Alexandru Mazăre; cunoscutul Ovidiu Tăndărică Lipan; îndrăgita Anca Turcaşiu; analistul politic Cozmin Guşă; Renee Santana, nepoata celebrului chitarist mexican Carlos Santana; Vica Blochina; fosta iubită a lui Victor Piţurcă; şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Constantin Dancu, omul de afaceri Irinel Columbeanu; directori de deconcentrate, cât şi oameni de afaceri. "Excelenţă doamnă ambasador, patroane (Mohammad Murad -n.r.), primare (Nicolae Matei -n.r.), felicitări. Aţi făcut o treabă extraordinar de bună. Era nevoie de un asemenea hotel de patru stele. Hotelul este poziţionat foarte bine, undeva în nordul staţiunii Mamaia, într-o zonă în care s-a dezvoltat foarte bine agrementul. Sunt cluburi peste cluburi, distracţie peste distracţie şi cazarea nu era la înălţimea acestor oferte. A venit Mohammad şi a făcut un hotel de înălţime, de clasă şi vreau să-l felicit pentru curajul de a investi bani aici, dar şi pe primarul Matei pentru curajul de a-i da autorizaţie", a spus Mazăre.

"Orice cărămidă pusă pe litoral este bine venită"

Edilul a accentuat faptul că anul acesta s-a investit şi construit în Mamaia şi Năvodari pentru că nu au mai fost "frâne" de la Bucureşti. "Până acum nu aveai voie să construieşti, ba că erai prea aproape de apă, ba că era spaţiu verde, nu era PUZ-ul, frâne peste frâne. Dacă s-a deblocat şi nu mai este tanti ministreasa (Elena Udrea, fost ministru al Turismului -n.r.), nu mai sunt frâne şi lucrurile s-au dezvoltat şi se dezvoltă. Mamaia şi porţiunea aceasta de Năvodari găzduieşte peste 20.000 de anagajaţi la alb, cu carte de muncă. Nu este nici o zonă industrială din România care să dea de lucru atâtor oameni şi aştept ca Mohammad să-l facă şi pe al doilea hotel. Investiţia a generat locuri de muncă şi atunci când s-a construit hotelul, dar şi când va funcţiona. Orice cărămidă pusă pe litoral este bine venită", a declarat Radu Mazăre, primarul Constanţei. Edilul din Năvodari a declarat la inaugurarea hotelului că intenţionează să-l facă de Mohammad Murad cetăţean de onoare. "Eu mă gândesc foarte serios să-l fac pe Mohammad Murad cetăţean de onoare al oraşului Năvodari, pentru investiţiile pe care le-a făcut în oraşul meu. Dacă acum opt luni aici era un teren viran, acum funcţionează un hotel modern de patru stele. Această investiţie va atrage şi alte investiţii şi implicit locuri de muncă şi turişti pe litoralul românesc", a spus Matei. Hotelul dispune de un excelent amplasament, fiind situat pe malul Mării Negre, la mai puţin de 100 de metri de Phoenicia Holiday Resort şi la doar un km de zona de cluburi din Mamaia Nord, pe una dintre ceşe mai frumoase plaje de pe întreg litoralul românesc. Rezultat al unei investiţii de peste 5 milioane de euro, Phoenicia Luxury Hotel cuprinde peste 15.000 de metri pătraţi construiţi. Investiţia se alătură celor peste 300.000 de metri pătraţi construiţi până în 2013 de către Phoenicia Hotels&Resorts, cel mai mare grup hotelier din România având în portofoliu peste 6000 de locuri de cazare, din care 3000 sunt doar pe litoral.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218