REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Matteo Salvini cere castrarea chimică a unui român care și-a violat fiica și a lăsat-o însărcinată

Matteo Salvini cere castrarea chimică a unui român care și-a violat fiica și a lăsat-o însărcinată

Replica API 15 ianuarie 2022 | 01:47 990

Un român din Italia a fost arestat, după ce și-a violat fiica și a lăsat-o însărcinată. Cazul a făcut furori în peninsulă, iar Matteo Salvini, fost ministru de externe italian, cere castrarea chimică.

Sursa foto: Twiiter/ Matteo Salvini

Polițiștii italieni au descoperit că o tânără a rămas însărcinată, după ce a fost violată de tatăl ei, cetățean român. Autoritățile au primit o sesizare cu privire la existența unei familii cu mai mulți minori și o tânără gravidă, în Cerignola, regiunea Foggia

Cercetările au dus la o descoperire teribilă. Fata era însărcinată chiar cu tatăl ei, care o violase.

”Ofițerii au efectuat imediat investigațiile necesare, menite să verifice validitatea celor semnalate. Ca urmare a activităților desfășurate și, în special, în virtutea declarațiilor fetei și a constatărilor preliminare, polițiștii l-au supus arestului preventiv pe tatăl victimei, bănuit în mod grav de comiterea infracțiunilor de violență sexuală în formă agravată și continuată și rele tratamente în familie, ” au transmis autoritățile italiene, potrivit Ilgiornale.

Bărbatul a fost reținut pe 4 ianuarie 2022 și rămâne închis, după ce judecătorul a validat reținerea acestuia și a dispus arestarea preventivă.

"Procedura se află în faza de anchetă preliminară și că arestatul, deși există indicii serioase de vinovăție în legătură cu infracțiunile pentru care a fost aplicată măsura privativă de libertate, nu poate fi considerat vinovat până la condamnarea definitivă", au specificat polițiștii din Foggia.

Evenimentele de la Cerignola au zguduit comunitatea Foggia iar vestea a atras atenția lumii politice. Matteo Salvini a fost unul dintre primii lideri politici care a reacționat cu privire la această poveste.

Într-o postare publicată pe Twitter, fostul ministru de Interne italian nu a folosit prea multe cuvinte pentru a stigmatiza incidentul: „castrarea chimică. Și punct”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu plumb 7,62 mm.
4
0
execute to sick son of a bitch
4
1
Bol navi psi hici
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920