REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Maurer Imobiliare a primit premiul de onoare ,,Liderul în dezvoltare imobiliară rezidențială în România”

Maurer Imobiliare a primit premiul de onoare ,,Liderul în dezvoltare imobiliară rezidențială în România”

Replica API 2 februarie 2018 | 11:18 513

Gala HOTSPOT Brașov 2018 s-a desfășurat în 31 ianuarie și a avut ca temă centrală dezvoltarea urbană în continuă creșetere și beneficiile traiului în orașul din inima României. Evenimentul a fost organizat de către DebBizz România, revistă de business româno-germană și a reunit specialiști din diverse domenii și antreprenori de succes.

În cadrul evenimentului s-a discutat despre performanță, creștere și contribuție în societate la nivel local și național, conturându-se un context propice pentru networking.

Cu această ocazie de schimb de idei și celebrare a performanței compania Maurer Imobiliare a primit premiul de onoare ,,Liderul în dezvoltare rezidențială în România”. Premiul a fost primit de Bruce Snead, CEO-ul companiei Maurer Imobiliare. ,,Acest premiu reprezintă încununarea muncii susținute de echipa noastră performantă. Mai mult decât atât, relevă faptul că atunci când profesionalismul și perseverența a zeci de oameni se unesc într-o viziune comună, succesul devine o certitudine și un motiv colectiv de sărbătoare”, a declarat Bruce Snead.

Acest titlu de lider al pieței rezidențiale la nivel national este încununarea strategiei de dezvoltare la nivel national a companiei Maurer Imobiliare, după ce a vândut peste 5500 de apartamente în Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu și Constanța. Reprezentanții companiei au anunțat că sunt în negocieri și în alte orașe ale țării, dorind să ducă mai departe conceptul de ,,oraș în interiorul orașului”, unde comunitățile sunt nucleul ce dau viață întregii urbe. ,,Credem cu tărie în oameni. În echipele noastre și în membri comunităților pe care le construim și alături de care învățăm, zi de zi, să facem față provocărilor cu încredere într-un viitor pe care îl construim conștient și cu migală”, a mai declarat Bruce Snead, CEO Maurer Imobiliare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369