REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Maurer Imobiliare nu poate să construiască un spațiu comercial, în Tomis Plus

Maurer Imobiliare nu poate să construiască un spațiu comercial, în Tomis Plus

Andreea VREJOIU 10 ianuarie 2023 | 00:00 3278

Maurer Imobiliare Land Constanța SRL continuă investițiile din Constanța! În cursul zilei de vineri, 6 ianuarie a.c., compania a obținut un certificat de urbanism în vederea construirii mai multe imobile de locuințe, fiind vorba despre imobile cu 6 și 7 etaje. De asemenea, firma intenționează să ridice și un spațiu comercial, numai că reglementările urbanistice din zonă nu-i permit să realizeze investiția.

SC Maurer Imobiliare Land Constanța continuă să investească în zona cartierului Tomis Plus – Carrefour. Recent, firma a obținut un nou document de urbanism în vederea construirii a 4 imobile de locuințe colective, fiind vorba despre 2 blocuri cu regimul de înălțime S2+S1+P+6E (blocurile B36 și B38), dar și alte 2 blocuri cu S2+S1+P+6E+7E retras (blocurile B37 și B39), cu respectarea planșei de reglementări propuse U-04 aferentă HCL nr. 155/2022.

sursa foto: Maurer Residence Constanța

De asemenea, Maurer Imobiliare dorește și construirea unui spațiu comercial, în schimb, aceasta nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate. Maurer Imobiliare Land Constanța SRL a fost înființată în anul 2016 având ca obiect de activitate vânzarea și cumpărarea de bunuri imobiliare proprii. 

sursa foto: Maurer Residence Constanța

Societatea este deținută de Simon Maurer, un român care a crescut și s-a format în Germania. Gigantul Maurer Imobiliare, unul din cei mai mari dezvoltatori de proiecte rezidențiale din România, s-a dezvoltat treptat pe piața imobiliară, printre care și în Constanța unde a dezvoltat un cartier rezidențial întins pe 15 hectare, mai exact între centrul comercial Tom și cartierul rezidențial Tomis Plus. În 2021 a avut cifra de afaceri 19.841.784  de lei, fără profit, datorii 132 769 447 de lei, cu 2 angajați.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are procese pierdute pentru banii datorati clientilor pentru intarzierea lucrarilor. Toti avocatii stiu cazul Maurer Imobiliare
5
1
Gigantul asta imobiliar cu doar 2 angajati, daca era in Germania, ar fi luat un minim 15ani cu executare, pentru fraude diverse...
8
0
Cel mai mare escroc.Sa vedem cu ce termina blocurile dacă nu i mai da nimeni avans.Imobiliarele se prăbușesc rău de tot.O sa rămână ca n China,ruine.Dispar bășini facute pe banii băncilor.Toti săracii aveau figuri și an buzunarul lor bătea vântul.
7
1
activitate, nu gluma!? cind va fi refuzata constructia unei scoli/gradinite/cresa in zona! nu trebuiesc!
5
0
Jegul asta pocait a dat banii din avansurile oamenilor pe c***e si elicoptere si acum nu are cu ce termina blocurile. Are dreptate Vasile. Jurista Ianos Cristina care a facut Facultatea la Spiru Haret in 7 ani tipa la clienti cand vin sa si ceara banii inapoi. Tot jurista Ianos Cristina si o trage cu notarul de la BV, si ia banii la sacosa si ii da lui Pricop Petrut finul lui Maurer. Asa este, tot ce trece de 450000 de ron se vinde sub suma asta si astfel in loc de 19% platesc 5% TVA si diminueaza si impozitul pe profit. Ma intreb ce face Antifrauda?! Ei nu au voie sa ia bani de la cluenti si sa i cheltuie. Pocaitul Maurer de sfaturi de,, intelept,, pe tik tok iar el e un nenorocit. Cand angajatii din functii afla de magariile lui dupa 3-4 ani ii da afara. Verificati cati manageri de proiect au plecat din Cocina Maurer. Maurer, Pricop Petrut si Ianos Cristina trebuie arestati pt evaziune si spalare de bani. Ne aude Antifrauda si Procuratura?! DNA UL NE AUDE. CE FACEM CU ESCROCII ASTIA. SAU II LASAM IN PACE SI DAM AMENZI la batranelele care vand zarzavat si flori la coltul strazii?!!
12
0
CE GIGANT MAURER. ASTA E UN i*******r, UN EVAZIONIST CARE SPALA BANI. A LUAT AVANSURILE LA CLIENTI, A IMPRUMUTAT BANI DE LA BANCI SI NU MAI ARE CU CE CONSTRUI. O NOUA TEAPA VECTRA. IANOS CRISTINA ASA ZISA JURISTA SI PRICOP PETRUT PETRUT ADMINISTRATORUL IAU BANII NEGRI LA SACOSA DIN NEDECLARAREA VALORII REALE A APARTAMENTELOR PENTRU A FENTA TVA UL SI IMPOZITUL PE PROFIT. IANOS SI PRICOP LA PUSCARIE. SA L IA SI PE POCAITUL MAURER, UN NESIMTIT CARE A FURAT BANII CLIENTILOR SI I A DUS IN TENERIFE SI GERMANIA.
15
0
2angajati? cu 2 angajati nu poti face nici macar un mini market, ce mafia naibii e in constructii, mai se si jura ca este cu dumnezeu, astia sunt cei mai hoti, astia cu dumnezeu
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367