REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Maurer Residence Constanța, orașul din interiorul orașului. Dacă vrei o locuință la standarde de calitate, Maurer Residence este soluția!

Maurer Residence Constanța, orașul din interiorul orașului. Dacă vrei o locuință la standarde de calitate, Maurer Residence este soluția!

Replica API 30 noiembrie 2018 | 12:39 742

Dacă sunteți în căutarea unei locuințe la standardele europene, într-o zonă liniștită, departe de agitația orașului, compania Maurer Imobiliare vă poate oferi soluția! Cu o experiență pe piață de 12 ani, Maurer Imobiliare a reușit să construiască peste 6100 de apartamente în orașele Brașov, Sibiu, Cluj, Târgu Mureș și Constanța, dezvoltând proiecte, toate construite după aceeași filozofie și aceleași standarde de calitate, cu materiale de foarte bună calitate, oferite de cei mai mari furnizori. Planul de dezvoltare la Constanța este pe termen lung și se urmărește construrea, în partea de nord a orașului, în următorii 9 ani, a 60 de blocuri în municipiu, care să găzduiască în jur de 3400 de familii.

Maurer Residence Constanța nu este un simplu ansamblu rezidențial, ci un mini oraș, cu locuri ideale pentru familii tinere, oaze de liniște pentru vârstnicicu o atmosferă de unitate și comuniune. Cei care sunt în căutararea unui spațiu de locuit vor beneficia de toate facilitățile de care au nevoie pentru confortul lor și al familiei. Pe lângă apartamentele construite, vor fi amenajate și spațiile verzi prezente în complex, dar și locuri de joacă pentru copii, cât și o grădiniță. Portofoliul Maurer Residence Constanta este pentru toate buzunare și are structuri diferite, din punct de vedere al arhitecturii, dar și al suprafeței. Astfel, sunt spații de locuit de la 39 mp, până la 107 mp, și vorbim de open space, cât și de spații închise. ”Proiectul de referință, Avantgarden 3, este în Brașov, și a avut un succes foarte mare. Sunt peste 4000 de apartamente vândute, iar în total avem 6500 spații de locuit vândute. În 2017, Maurer Imobiliare și-a făcut simțită prezența în Constanța, iar într-un an de zile s-au vândut peste 381 apartamente. Avem primele patru blocuri ridicate, două dintre ele sunt finalizate, iar ansamblul va cuprinde 60 de blocuri. Proiectul se va întinde pe o perioadă de 9 ani de zile”, a declarat Daniela Pătrașcu, administrator Maurer Imobiliare Constanta. ”Avem în portofoliu structuri diferite, atât din punct de vedere al arhitecturii, mă refer la open space și închise, cu bucătărie separată, living separat, dar și ca structuri. Suprafețele pornesc de la 39 mp. și ajung până la 100, 107 mp, la apartamente de patru camere. De asemenea, avem studio, apartamente cu două camere, trei camere, dar și conceptul marca Maurer-apartamente de 2,5 camere, care se poate folosi ca dresing ori cameră a copilui”, a mai completat Daniela Pătrașcu.

Ansamblul Maurer Residence Constanța se va întinde pe 16 hectare, din care 30 % reprezintă spații verzi si va cuprinde 60 de blocuri. Vor exista spații de recreere, o grădiniță, dar și locuri de joacă. O altă noutate este aceea că potențialii clienți pot opta pentru un apartament la cheie ori pot beneficia de sfaturile și experiența unui designer de interior pentru a-și amenaja locuința după bunul plac. ”Apartamentele sunt predate la cheie, complet finisate. Am lansat și serviciul de design interior, punem la dispoziția clienților un serviciu nou, acela de a-i ajuta în optimizarea spațiului din apartament”, a explicat reprezentantul Maurer Imobiliare Constanta. Apartamentele se pot achiționa și în fază de proiect, însă acestea nu sunt predate la roșu, ci complet finisate. Vă invităm să vă convingeți singuri, pe strada Milano nr. 21!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614