REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mazăre a inspectat lucrările din staţiunea Mamaia: a fost MUT, "să nu se interpreteze" discuţiile cu constructorii

Mazăre a inspectat lucrările din staţiunea Mamaia: a fost MUT, "să nu se interpreteze" discuţiile cu constructorii

Replica API 25 aprilie 2014 | 00:00 173

Ca în "Nunta mută"...

Ca în "Nunta mută"...

Edilul Constanţei, Radu Ştefan Mazăre, a început ziua în forţă. Cu ajutorul unei biciclete, primarul a făcut inspecţia lucrărilor din staţiunea Mamaia. Edilul a pedalat în costum sport. "Am venit să facem inspecţie", a spus Mazăre. Tot el a ţinut să precizeze că până acum nu a avut întrevederi cu constructorii pentru a evita o altă anchetă din partea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). "Nu vreau să discut cu nici un constructor. Nu vreau să fiu iar acuzat. Aşa am vorbit şi cu constructorul de la Henri Coandă şi am fost băgat de procurorii DNA o noapte la beci că l-am ajutat la licitaţie. M-am hotărât să nu mai vorbersc cu constructorii, să nu se mai interpreteze", a replicat Mazăre.

Cât despre stadiul lucrărilor, primarul a precizat că până acum a fost "pe la Bucureşti, pe la emisiuni, pe la DNA", adăugând şi faptul că: "până acum n-am văzut care este stadiul lucrărilor". Constructorul care răspunde de pasarela pietonală din zona Cazino i-a explicat primarului în ce stadiu sunt lucrările şi a specificat că este o problemă: "ştiam că lucrăm până în 15 iunie", dar acum va sista activitatea în 15 mai.

Primarul i-a răspuns constructorului prin semne, în sensul de a se grăbi cu lucrările. Mazăre a fost întrebat de ce nu vorbeşte, dându-se exemplu că în filmul"Nunta Mută", actorul principal ţinea doliu. "Eu ţin doliu pentru ţara asta, pentru că toţi sunt ca nişte homosexuali. Ştiţi cum fac? Se iau de gât şi şuşotesc. Aşa am ajuns să fim", a spus Mazăre. Edilul a ajuns şi în zona Perla. Acolo a explicat presei că s-a pus pavaje pentru traficul greu pentru că prin zona respectivă vor trece carele alegorice. Vor fi amplasate şase panouri LCD de 12 mp, iar turiştii vor putea urmări spectacolele organiuate vara în staţiune. "Aici, la Perla avem o problemă, sunt două parcele revendicate. Mi-e şi frică să contactez proprietarul să-i propun ceva", a explicat edilul. Constructorul care răspunde de pasarela pietonală din Satul de Vacanţă a precizat că până de 1 Mai lucrările vor fi gata, cu rampe pentru persoane cu handicap, iar de miercuri se dă drumul la traficul rutier pe bulevardul Mamaia. Pasarela din zona Cazino va fi gata pentru turişti la 1 iunie, iar cea din zona Hotelului Rex abia pe 15 mai.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218