REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mazăre: "Am cerut Poliţiei să mă pupe în fund. Nu m-au pupat, dar mi-au dat bani"

Mazăre: "Am cerut Poliţiei să mă pupe în fund. Nu m-au pupat, dar mi-au dat bani"

Replica API 3 mai 2011 | 00:00 183

Primarul Constanţei a anunţat în paşi de dans că a câştigat procesul cu ANI

Primarul Constanţei a anunţat în paşi de dans că a câştigat procesul cu ANI

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a anunţat ieri, în paşi de dans şi fredonând hitul de la ASIA "Sună periculos", că a câştigat definitiv procesul cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Mazăre urmează să primească 5.000 de lei despăgubiri morale, după procesul din 2009 în care a fost acuzat de incompatibilitate.

"Tu ai banii, eu am anii/Suntem ca americanii/Să vedem, să vedem, ce-o să iasă"-, fredona, dansând, Mazăre, în timp ce lipea coli de hârtie pe care scria "taxat", pe un panou pe care erau trecute numele unor instituţii şi sumele pe care le are de primit sau le-a primit drept despăgubire în urma unor procese câştigate - ANI şi DNA - 5.000 lei, Poliţia Română - 25.000 de lei. "Celor de la Poliţie le-am spus să mă pupe în fund. Nu m-au pupat, dar mi-au dat bani", a spus Mazăre. Radu Mazăre a declarat că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, la sfârşitul lunii trecute, ca nefondat recursul formulat de ANI şi a obligat agenţia să-l despăgubească, instanţa supremă confirmând astfel decizia de anul trecut a Curţii de Apel Galaţi. Primarul Constanţei a precizat că sesizarea de incompatibilitate a ANI se bazează pe o eroare materială a Registrului Comerţului la înregistrarea societăţii sale şi a acuzat agenţia că acţionează la comandă politică. Primarul a catalogat anchetele care-l vizează drept "porcării" făcute de "slugoii lui Băsescu", iar pe cei de la ANI care au susţinut incompatibilitatea sa i-a făcut "tâmpiţi". Mazăre a mai spus că "toate (instituţiile- n.red.) sunt ale lui Băsescu, dar mare parte din justiţie a rămas independentă, spre norocul nostru, asta e singura noastră şansă", adăugând că, de-a lungul mandatelor sale, a fost vizat de sute de anchete şi a fost parte în zeci de procese, toate câştigate. "Dacă instanţa mi-a acordat daune morale, înseamnă că e o problemă în ţara asta, iar problema este Băsescu", a mai spus Radu Mazăre. "Sună periculos- ăsta-i jocul, asta-i viaţa de bărbat", a fredonat apoi primarul Constanţei. Mazăre a vorbit şi despre alegerile câştigate de PSD la Bărăganu. "PSD a luat 60%, cu mieii, cu banii şi piatra PDL-ului. Le-am spus oamenilor: "dacă tot vin să vă dea, luaţi banii şi votaţi cum trebuie". E jale mare la PDL", a concluzionat Mazăre. Cât despre staţiunea Mamaia de 1 Mai, primarul Constanţei a ţinut să fie ironic: "Mi s-a părut o staţiune senzaţională, soare, bărcuţe, agrement, azur... avem de toate. Adică avem pe dracu'. Dacă nu erau cluburile, Mamaia era moartă". Radu Mazăre a spus că turismul din staţiune poate fi revigorat doar dacă va reuşi să aducă la malul mării turişti bogaţi arabi şi ruşi.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367