REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mazăre: Am fost invitat în SUA

Mazăre: Am fost invitat în SUA

Replica API 3 februarie 2015 | 16:07 277

Radu Ştefan Mazăre s-a prezentat din nou la sediul IPJ Constanţa. Edilul Constanţei a anunţat marţi că a fost invitat oficial în Statele Unite ale Americii, motiv pentru care a cerut procurorului de caz să poată părăsi ţară. Însă, procurorul a refuzat cererea. Mazăre a declarat că a depus o altă cerere la procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. Edilul aşteaptă răspuns, menţionând că după ce va trece perioada controlului judiciar va contesta măsura în instanţă. Primarul susţine că deplasarea în SUA ar trebui făcută în această lună, iar acolo ar urma să aibă întâlniri cu anumiţi reprezentanţi de instituţii, dar este vorba şi despre întâlniri guvernamentale, totul având legătură cu o mare investiţie în Portul Constanţa.

„Am depus o cerere procurorului de caz pentru că am de făcut o deplasare în străinătate, sunt invitat oficial în Statele Unite ale Americii. Procurorul de caz a refuzat şi atunci am revenit cu cererea către doamna Kovesi (Laura Codruţa Kovesi – n.r.). Am două invitaţii oficiale de la nişte instituţii pentru întâlniri, şi guvernamentale şi nişte întâlniri în vederea discutării unor investiţii foarte mari care urmează să aibă loc în Port. Cam în perioada aceasta trebuie să plec. Eu aştept răspunsul de la doamna Kovesi, sigur, dacă contestă, mă duc şi cer în instanţă permisiunea de a pleca în această vizită oficială. În acelaşi timp, însă, se va suprapune şi expirarea perioadei de control judiciar şi când mi-l pune pe următorul, atunci mă duc şi-l contest în instanţă”, a declarat Radu Mazăre.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614