REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mazăre: Băsescu îşi apără milionarii din Port

Mazăre: Băsescu îşi apără milionarii din Port

Replica API 10 mai 2014 | 00:00 76

"Vreau să cresc subvenţiile"

"Vreau să cresc subvenţiile"

Primarul Constanţei s-a aflat, în cursul zilei de vineri, 9 mai, în piaţa Tomis III, acolo unde a fost întrebat ce părere are despre afirmaţiile preşedintelui României, Traian Băsescu, cu privire la faptul că se plimba la braţ cu premierul Victor Ponta, îmbrăcat în nazist, pentru a obţine Portul. Acesta a răspuns că preşedintele îşi apără milionarii şi că... iubeşte, iar când iubeşti, nu mai gândeşti. În plus, primarul a spus că vrea să crească subvenţiile la căldură cu banii care îi vor reveni din Port.

"Păi cucul cântă mult. Eu v-am spus de la bun început că Băsescu îşi apără milionarii din Port. El spunea că s-ar putea ca Mazăre, şi nu e Mazăre, e Consiliul Local şi Primăria, îi era teamă că o să se asocieze cu Fondul Proprietatea şi va deveni majoritar acolo, împotriva statului. De fapt, cred că temerea lui este că Mazăre o să se asocieze cu americanii de la Fondul Proprietatea, care o administrează şi că vor obţine mai mult profit pentru Primărie şi pentru privat, nu cum este acum când milionarii care-l susţin pe Băsescu plătesc zero bani la stat, iar Mazăre este interesat, într-adevăr, ca şi cei de la Fondul Proprietatea, ca Portul să scoată un profit mai mare şi cu banii care vin la Primărie să cresc subvenţia la căldură pentru oamenii ăştia. Ăsta e interesul lui Mazăre. Al lui Băsescu e ca milionarii din Port să plătească puţin la stat, aşa cum au plătit în ultimii 20 de ani, şi banii să-i pună aici (în buzunare - n.r.) şi la iubită", a declarat primarul Constanţei, care a adăugat: "Aşa cum am făcut staţiunea Mamaia care e un exemplu de cum poate să funcţioneze ceva, la fel va fi şi Portul, unde pot fi băgaţi bani europeni şi acolo. Eu v-am mai spus o dată că omul iubeşte. Şi, când iubeşte, iubeşte! Aşa iubeşte şi Băsescu, când iubeşti, îţi ia minţile. Nu mai râdeţi! Când a plecat Carol al II-lea din România, a plecat pentru o femeie. A lăsat tron, a lăsat tot, aşa e şi preşedintele nostru", referindu-se aici la afirmaţiile pe care le-a făcut Traian Băsescu cu privire la faptul că cei ce vor semna pentru cele 13 procente din acţiunile Portului vor face puşcărie.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367