REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Mazăre, certat de un vârstnic: Avem gigacaloria cea mai mare. Vezi cum a răspuns edilul!

Mazăre, certat de un vârstnic: Avem gigacaloria cea mai mare. Vezi cum a răspuns edilul!

Replica API 9 mai 2014 | 00:00 139

VIDEO

VIDEO

Aflat la clubul persoanelor cu dizabilităţi din Tomis III, edilul Constanţei, Radu Mazăre, a fost întâmpinat pe imnul staţiunii Mamaia, el anunţând că va scoate taxa de gunoi pentru aceste persoane, indiferent de gradul de handicap, odată cu 1 iulie, dar va înfiinţa şi o asociaţie, pentru a le crea locuri de muncă. În timp ce lumea a fost încântată, oferindu-i acestuia o diplomă de "primar pe viaţă", la ieşire, un vârstnic a ţinut să-şi exprime nemulţumirile, încingând un pic spiritele. Acesta i-a spus primarului că transportul în comun este foarte scump şi că este decontat numai pensionarilor dintr-o anumită categorie. Edilul l-a întrebat ce pensie are, răspunsul fiind 1.300 de lei. Apoi, discuţia a ajuns şi la gigacalorie, vârstnicul susţinând că în Constanţa este cea mai scumpă. "Păi nu vă dau subvenţii?", întreba Radu Mazăre. "Ce subvenţii, o nimica toată. Noi avem cea mai mare gigacalorie. Uitaţi-vă cât plătesc ăia de la Bucureşti", a răspuns pensionarul. În cele din urmă, discuţia a fost curmată de afirmaţia primarului: "Eu le dau celor săraci, la cei bogaţi să le dea alţii. Prin alte părţi primesc şi mâncare?".

Pieţarii au avut şi ei o rugăminte şi anume să aibă o toaletă, întrucât la cea din piaţă li se cere bani. Şi aici primarul a venit cu o promisiune, şi anume că va rezolva problema. De asemenea, Mazăre a promis că va găsi un sponsor pentru o plasmă ce va fi donată clubului persoanelor cu dizabilităţi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218