REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mazăre: Deocamdată, ministrul Justiţiei rămâne un papă-lapte

Mazăre: Deocamdată, ministrul Justiţiei rămâne un papă-lapte

Replica API 14 august 2014 | 00:00 405

Primarul Constanţei zice că nu e în război cu Ponta, dar că spune ceea ce crede

Primarul Constanţei zice că nu e în război cu Ponta, dar că spune ceea ce crede

Radu Mazăre a precizat miercuri, 13 august, că nu este în război cu Victor Ponta şi, dacă va fi nevoie (dacă i se va demonstra că a greşit - n.r.), îşi va cere scuze în faţa ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, pe care l-a făcut "papă-lapte". Reamintim că premierul Ponta, aflat la Tuzla, a spus că nu este de acord cu exprimarea edilului de la malul mării, şi că acesta nu trebuie să confunde defilarea din Mamaia cu exprimarea şi că trebuie să recunoască faptul că a greşit atunci când l-a catalogat pe ministrul Justiţiei de o manieră atât de... "colorată". De cealaltă parte, tot ieri, primarul Radu Mazăre a spus că speră ca Dan Şova, care e anchetat de DNA, să aibă parte de un complet tras la sorţi.

"O să discutăm, dar voi ştiţi că după 10 ani de zile de hinghereală, bătălii, nu ştiu ce, nu sunt omul căruia cineva să-i spună să nu spună ceea ce crede. Iar eu cred în ceea ce am spus şi, asta e, nu am nimic personal cu ministrul, o dată nu am băut o cafea sau n-am schimbat două vorbe, dar activitatea lui profesională m-a determinat, asta e părerea mea şi o are mai multă lume. Acum, sigur, lui Victor Ponta nu i-a plăcut, că el l-a numit, nu ştiu, o avea şi el considerentele lui. Sunt şi rude puţin, treaba lor. Eu vă spun ca şi activitate că nu mi-a plăcut şi mie nimeni nu o să-mi ia dreptul ăsta de a spune ceea ce cred. Să ştii că asta e, pentru un om, un lucru extraordinar să ajungă în poziţia în care să spună ceea ce crede. Sigur că uneori greşesc şi eu. Dacă îmi explică şi există argumente şi-mi demonstrează că am greşit, atunci îmi cer scuze. Dacă nu, nu. Că nu am de ce. Rămâne un papă - lapte deocamdată. Asta nu înseamnă că sunt în scandal sau în război cu Victor Ponta, Doamne fereşte. L-am susţinut, sunt lucruri pe care eu nu le-aş fi făcut sau cu care nu sunt de acord şi sunt multe altele pe care le-a făcut şi le-a făcut în regulă", a declarat Radu Mazăre. Reamintim că primarul Constanţei i-a reproşat ministrului Justiiei că în procesul lui Dan Voiculescu completul de judecată nu a fost selectat aleatoriu, făcându-l pe acesta un papă - lapte. Cât despre Dan Şova, care este anchetat de DNA, Mazăre a precizat: "Părerea mea e că-i doresc din tot sufletul să aibă parte de o expertiză făcută de un expert neutru şi, dacă ajunge în instanţă, de un complet care să fie tras la sorţi".

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614