REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mazăre, despre fostul bazin de înot din Constanţa: O să terminăm cu balta împuţită de acolo

Mazăre, despre fostul bazin de înot din Constanţa: O să terminăm cu balta împuţită de acolo

Replica API 11 noiembrie 2014 | 00:53 444

Amplasamentul în paragină, predat Companiei Naţionale de Investiţii

Amplasamentul în paragină, predat Companiei Naţionale de Investiţii

Radu Mazăre

Fostul bazin olimpic de înot din Constanţa, “unde clocesc broaştele de atâta vreme”, va fi demolat. De ce? “Pentru a termina cu balta împuţită de acolo”, a declarat primarul Radu Mazăre, la finele şedinţei de Consiliu Local. Consilierii municipali au aprobat luni, 10 noiembrie a.c., în cadrul unei şedinţe extraordinare, proiectul de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii „C.N.I.” S.A., a amplasamentului obiectivului de investiţii „Bazin de înot olimpic” şi asigurarea condiţiilor în vederea executării acestuia.

„Va fi la Badea Cârţan, unde este început bazinul ală vechi, unde clocesc broaştele de atâta vreme. O să-l demolăm pe ală şi o să facem proiectul Guvernului, nu mai este nevoie de proiectare. Ei au proiecte standard în ţară de bazin de înot şi sală de sport”, a declarat primarul Radu Mazăre, care a mai adăugat că: „Este un bazin lăsat în paragină de 25 de ani, plin de broaşte şi mătasea broaştei. Ni l-au reclamat cetăţenii de acolo. Eu vă tot spun de o lună că am agreat cu Dragnea (Liviu Dragnea, vicepremierul României –n.r.) ca să facem şi în Constanţa, să facă Guvernul aşa cum a făcut şi în alte oraşe din ţară, o sală de sport şi un bazin. Ei au nişte proiecte standard şi am agreat ca să transferăm acest bazin părăginit la Guvern, îl demolăm şi facem peste el bazinul olimpic. O să terminăm cu balta împuţită de acolo, iar lângă vom face o sală de sport cu 5.000 de locuri. Nicuşor (Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al CJC –n.r.) vroia să facă una mult mai mare, dar însemna bani foarte mulţi. Decât să aşteptăm că poate o să facem cândva o sală de 10.000 de locuri, mai bine o facem pe asta, având Guvernul proiectul standard, având proiectare, studii de fezabilitate, toate gata”, a explicat primarul. Astfel, Constanţa va avea bazin olimpic de înot ce poate găzdui competiţii sportive de talie internaţională.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102