REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mazăre, despre relaţia cu DNA: „De prietenie, o să ne căsătorim până la urmă”

Mazăre, despre relaţia cu DNA: „De prietenie, o să ne căsătorim până la urmă”

Replica API 26 noiembrie 2014 | 22:01 88

Va contesta controlul judiciar după Revelion

Va contesta controlul judiciar după Revelion

Radu Mazăre

Edilul de la malul mării a dat cu subsemnatul la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, situat în bulevardul Mamaia, întrucât este pus sub control judiciar în dosarul anchetat de DNA. Acesta şi-a făcut apariţia la orele prânzului din ziua de marţi, 25 noiembrie, dând răspunsuri scurte şi evazive atât cu privire la „relaţia” cu DNA cât şi la excluderea sa din partid. Ulterior, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Primărie, acestuia i s-a readus aminte de declaraţiile sale în care a menţionat că dacă nu se schimbă sistemul va pleca.

„Nu ştiu ce fac. Eu ştiu ce am spus dar nu ştiu ce se va întâmpla, de unde să ştiu? Problema DNA nu era cât de intens acţiona, ci că acţiona cu direcţie, pe anumite persoane şi pe altele nu. Dar acesta era sistemul Băsescu. Justiţia trebuie, pe anchete, la fel împărţită. Nu într-o instituţie căutate toate documentele cu acul în fiecare zi şi la alta nimic. Asta era singura chestiune, eu asta am reclamat”, a spus primarul, menţionând că va contesta controlul judiciar... mai încolo, la începutul anului viitor, după Revelion. Fiind întrebat în ce relaţii se mai află cu DNA, el a răspuns: „De prietenie, o să ne căsătorim până la urmă.

O să fie o prietenie de 10 ani”. Cât despre faptul dacă a mai auzit sau dacă i s-a cerut să părăsească partidul, sau despre declaraţiile lui Victor Ponta cu privire la faptul că PSD ar trebui să rămână la guvernare, primarul a precizat: “Nu mă mai întrebaţi despre partid acum, că sunt concentrat pe… luminiţe, beculeţe, 1 Decembrie. Nu mi s-a sugerat nimic. Dar cum ar fi bine? Să rămân sau să plec?”. Reamintim că primarul Constanţei este anchetat de procurorii DNA într-un dosar în care este acuzat că ar fi luat mită de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta să câştige contractul pentru construirea locuinţelor sociale din campusul Henri Coandă. Ulterior, Avraham Morgenstern a fost arestat într-un alt dosar de evaziune fiscală, anchetat tot de DNA.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614