REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Mazăre, Dobre şi Mitroi au pus ştampila pe buletinele de vot, la Valu lui Traian - vezi video

Mazăre, Dobre şi Mitroi au pus ştampila pe buletinele de vot, la Valu lui Traian - vezi video

Replica API 9 decembrie 2012 | 00:00 284

Ploaia care a pus stăpânire peste localitatea Valu lui Traian nu a împiedicat lumea să iasă la vot. Cu speranţa în suflet, oamenii s-au prezentat, cu mic, cu mare, pentru a pune ştampila pe buletinul de vot. În jurul orelor 11.00, la Secţia de votare numărul 540 din Valu lui Traian şi-au făcut apariţia şi candidaţii la Parlamentare, Alexandru Mazăre şi Mircea Titus Dobre, însoţiţi de primarul din localitate, Florin Mitroi. Amestecându-se în mulţime, cei trei şi-au aşteptat rândul, după care au intrat în cabina de vot. Alexandru Mazăre a declarat că este convins că, începând cu seara de duminică, România va intra într-o nouă etapă. "Sunt convins că începând cu seara de duminică, România va intra într-o nouă etapă istorică, închide un capitol care a însemnat foarte multă ură, dezbinare, multe certuri şi scandaluri. După 9 decembrie, ne apucăm de treabă în această ţară. Va fi mai multă linişte, mai multă înţelegere, toleranţă şi mai multă muncă. Dacă nu ne bazam pe susţinerea oamenilor, nici nu am fi candidat. Sunt convins că românii vor ieşi masiv la aceste alegeri, în ciuda vremii. Rog toţi cetăţenii să-şi exercite dreptul constituţional", a declarat Alexandru Mazăre. În schimb, Mircea Titus Dobre a fost scurt şi concis: "Am votat pentru revenirea la normalitate, pentru revenirea României pe un drum mai bun, pentru schimbare de mentalităţi, pentru asumare de responsabilitate", a spus acesta.

Primarul din Valu lui Traian, mulţumit de prezenţa la vot

Edilul din Valu lui Traian a pus ştampila pe buletinul de vot cu încredere, declarând că este mulţumit, deocamdată, de prezenţa oamenilor la vot. "Am venit cu gânduri bune pentru stabilitate economică, politică. Am votat pentru o echipă, pentru susţinerea tuturor proiectelor din localitate şi nu numai. Drept pentru care mi-aş dori să iasă într-un număr cât mai mare la vot, pentru că, dacă facem o raportare de la referendum faţă de ziua de astăzi, am depăşit deja cu un procent, două. Asta este un lucru bun", a spus Florin Mitroi.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369