REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mazăre, după audierile din dosarul retrocedărilor: "Ţara este condusă de Băsescu prin serviciile secrete"

Mazăre, după audierile din dosarul retrocedărilor: "Ţara este condusă de Băsescu prin serviciile secrete"

Replica API 5 septembrie 2012 | 00:00 110

Borcea face şi el băşcălie la Curtea de Apel: "Eu mă pricep la butelii"

Borcea face şi el băşcălie la Curtea de Apel: "Eu mă pricep la butelii"

Radu Mazăre şi Cristi Borcea au fost audiaţi, marţi, la Curtea de Apel Bucureşti în scandalul retrocedărilor ilegale de la Constanţa. Cei doi au venit foarte degajaţi, iar Mazăre, în stilu-i caracteristic, a spus că dă extemporal cu procurorii, iar Borcea a adăugat că el se pricepe doar... la butelii. "Eu mă pricep la butelii, nu la retrocedări. Am cumpărat în drept. Nu am nici o grupare infracţională şi ei sunt total nevinovaţi", a susţinut Cristi Borcea, citat de RTV.net. Tot nevinovat pledează şi Radu Mazăre, care susţine că este nevoie de o evaluare suplimentară a terenurilor pentru a determina valoarea lor reală. Ieri, Mazăre a petrecut mai bine de o oră şi jumătate la audieri, timp în care le-a spus procurorilor cum s-au făcut retrocedările de care este acuzat că le-ar fi făcut în mod ilegal. Aceasta nu este prima declaraţie pe care o face primarul Constanţei în dosarul care vizează nu mai puţin de 37 de persoane.

"N-am ajuns la probe, deocamdată dăm extemporale"

"N-am ajuns la probe, deocamdată dăm extemporale. Am venit să dau o teză în faţa dirigintei. Procurorii din ţara procurărească a lui Băsescu mă acuză că retrocedările au fost subevaluate, fără să fac expertiză", a declarat primarul Constanţei jurnaliştilor prezenţi la Curtea de Apel. "La referendumul de pe 29 iulie românii au învăţat că democraţia este doar o poveste şi că ţara este condusă de Traian Băsescu prin serviciile secrete", a mai spus Radu Mazăre, la ieşirea de la audieri. Primarul Constanţei a mai făcut referire, în acest context, şi la faptul că românii au învăţat, după referendum, că nu vorbim despre democraţie şi drepturile omului, ci despre "bani şi interese". Edilul s-a referit aici la cancelariile străine care l-au susţinut pe Traian Băsescu.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218