REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

MAZĂRE joacă TARE din PUŞCĂRIE? Chiţac: Acest PERSONAJ sinistru a transmis un MESAJ

MAZĂRE joacă TARE din PUŞCĂRIE? Chiţac: Acest PERSONAJ sinistru a transmis un MESAJ

Replica API 21 august 2020 | 00:21 3549

Vergil Chiţac, contracandidatul lui Decebal Făgădău la Primăria Constanţa, a primit mai multe informaţii potrivit cărora Radu Mazăre le-ar fi transmis apropiaţilor săi să-l blocheze pe Chiţac.

Uite ce spune Chiţac: "Mazăre intră în joc. Din surse foarte serioase, acest personaj sinistru a transmis un mesaj camarilei sale: ”Blocați-l pe Chițac!” Se pare că există și probe în această privință. Astfel că începe să aibă sens toată această campanie negativă care este îndreptată doar împotriva mea. Dreapta, stânga, jos Chițac!

Radu Mazăre

Chițac e bătrân, are 57 ani! Viitorul conducător al SUA și al lumii, oricare ar fi el dintre Trump și Biden, are peste 70 ani. Chițac are pensie specială! Câtă mizerie produsă în laboratoarele pesediste și propagată de unii candidați de dreapta... Eu am pensie de serviciu, nu specială. Pensie de Amiral al Armatei Române. Chițac este omul nu știu cui! Poezia asta o aud de 5 ani. Sunt omul familiei mele și al constănțenilor, ca să fie clar. Pe mine nu m-a cumpărat nimeni niciodată și nici nu o va face. Mărturie stă toată activitatea mea de zeci de ani. E publică, transparentă și la dispoziția tuturor. Chițac va da afară oamenii care lucrează în domeniul public! Absolut fals și stânjenitor să veniți cu o asemenea enormitate. Chițac e inflexibil și intransigent cu oamenii de afaceri! Cu hoții, nu cu oamenii de afaceri. Nu e vina mea că cei care lansează aceste tâmpenii nu fac diferența dintre cele două activități.

Dragii mei, adevărul este că lupta asta electorală se dă între mine și clanul Mazăre care a furat Constanța timp de 20 de ani și care acum a luat mai multe forme și mai multe culori. Este momentul să salvăm Constanța și nu-l vom rata. Strângem rândurile și reușim. Aveți încredere!", susţine Chiţac.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat este pensia ta "de serviciu"? Este cat a unui medi? Ca ala are studii mai multe decat tine. 10gura de popotar nenorocit. Daca tu esti "salvatore de la patria", de ce mortii tai n-ai pus mana pe AKM sa-l impusti pe Ceasca pe vremea aia? Ca scapau neimpuscatii peste 1000 de romani in decembrie '89 daca erai barbatul care te pretinzi a fi!
5
0
Ai dracu PSDisti ii au la mana pe toti,Strutinschi pe Ploscaru,Mazare pe Fagadau,A.Nastase pe H.Constantinescu,acum lui Chitac i-a facut reclama R Mazare caci daca te critica Mascariciul de la Poarta Alba asta este un avantaj,deci pana la urma tot Chitac este cel mai bun dintre ceilalti candidati cu toate ca el cand a fost infectat cu COVID nu a dat dovada de onoare si nici de respect fata de ceilalti oaneni,ori onoarea este o calitate obligatorie pentru un militar,nu conteaza daca este soldat sau general.
5
5
Mare om chitac asta...multa mue pln
9
4
limbistul penele trebuia sa fii anchetat pentru imprastierea guvid 19 dar fiindca esti o mare javra internationala acum vrei sa sugi pula multora
10
4
Bai Mos cashcheta, ti a promis Coma de la GSP ca te muta in Casa cu lei dc iesi primar? Tu vrei sa fii primar intr un oras unde tu nu locuiesti??? De ce nu candidezi la Eforie? Comanescu vrea sa si numeasca toate putorile din GSP, directoare la PMC si sa duca Constanta unde a dus si GSP. Esti perimat tataie..... esti perimat. Hai la revedere mai Mos Cashcheta.
10
4
S-a prins si Chitac cand va spun ca Fagadau, Ion Stelian, Dobre, Horia Constantinescu, Stroe sunt oamenii lui Mazare si ai lui Dragnea.
7
4
Chitac...nu exista Pierd timpul.cu el Nu are nici o sansa
11
3
da chitac ai dreptate nu esti omul nimanui comanescu este omul tau care n-a platit salariile angajatilor sa-ti sustina campania electorala
13
3
Stelian a batut mana cu smenari precum Dusu de la Celco care vor face Cta praf. Deja a anuntat Stelian ca primul lucru e sa modifice PUG si PUZuri. Deci asta e urgenta daca ajunge primar, nu canalizarile, nu mizeria, PUG si PUZuri!
15
1
toti scuipa si ling in urma, promit si mint la gramada , cand prind ciolanul il rod cu tupeu aruncand vina pe trecut si tot asa !
14
1
Chitac a batut mana cu multi smenari care vor face Constanta praf. A spus cineva inainte aranjeaza PUGul Constantei cu firma care face PUG ul Eforie, orasul unde are vila si locuieste in realitate, nu are legatura cu Constanta.
12
11
Chitac nu enici prost si nici ticalos. A aratat asta . Alde Fagadau si gashka din spatele lui sunt si prosti si ticalosi. Acum, fiecare isi va avea votantii lui, dupa chipul si asemanarea fiecaruia. Eu voi vota Chitac.
18
18
...de Labagiu, masturbagiu galbejit...
11
12
Amiral al Armatei Romane... CATE RAZBOAIE AI LUPTAT Amirale
23
13
Las-o mai moale cu pianul pe scari. Scopul tau si al mogulului este altul. De data asta nu-ti mai iese un mandat de parlamentar. Pe 28 septembrie te asezi si tu la casa ta. Sa mananci pensia sanatos si sa te bucuri de nepoti.
23
9
Du te undeva bai baiete, ai luat spaga deja sa iti aranjezi pug ul Constantei cu firmele din bucuresti. Lumea astia Chitac ce aranjamente faci pe la eforie cu firmele din bucuresti , adrian ilie
23
8
Nu ai caracter
18
4
Parca acest securist era bolnav de covid?.
21
7
Il doare in carici de toti! Panarama asta vine cu vrajeala asta ieftina sa atraga atentia, electoral, dar cine dracu il baga n seama??? Hahahaha! Eu nu vreau sa am un Primar asa penibil!
26
10
Terminati dracului. Pe Mazare il doare undeva de Chitac. Nu mai umblati cu tampenii.
27
11
mwe REPLICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20
10
Si cum o sa salvati Constanta, dle Chitac? Daca Fagadau nu l-a amendat pe Comanescu pentru ca de ani buni, de cand a intrat in posesia Casei cu Lei a last-o in paragina, o sa-l amendati dvs? Cum a fast posibil ca aceasta cladire emblematica a Constantei sa ajuga in posesia acestui individ controversat?
37
5
Hai ba tataie, lasa vrajeala. Patronul tau e din acelasi clan cu Mazare. Nu mai inghitim ca pelicanii tampeniile tale. Toaca pensia linistit acasa!!!
36
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614