REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mazăre s-a distrat cu 800 de femei: Nici ziua şi nici noaptea nu trebuiesc fuşerite!

Mazăre s-a distrat cu 800 de femei: Nici ziua şi nici noaptea nu trebuiesc fuşerite!

Replica API 3 martie 2013 | 00:00 147

Iată ce a dezvăluit edilul Constanţei despre Gâju şi Moga

Iată ce a dezvăluit edilul Constanţei despre Gâju şi Moga

800 de femei şi doi bărbaţi! Acestea sunt ingredientele unei petreceri incendiare. Cei care au încins sâmbătă, 2 martie a.c., atmosfera la un hotel din staţiunea Mamaia au fost nimeni alţii decât edilul Constanţei, Radu Mazăre, vicepreşedintele Senatului României, Nicolae Moga, şi 800 de doamne şi domnişoare din organizaţia PSD Constanţa. Aceştia au ţinut să sărbătorească în avans ziua de 8 Martie.

Mazăre: Viaţa mea e între femei. Mă simt bine şi îmi place

Relaxat, cu o eşarfă la gât şi cizme de călărie, Radu Mazare s-a lăsat mai bine de două ore, fără întrerupere, pupat de mulţimea de femei. "Mariana (primarul Mariana Gâju -n.r.) este mai serioasă, mai sobră, mai pe stil vechi, dar este bună organizatoare. Când am intrat aici, după vreo 100 de pupături, zice Mariana: "Haide, haide!" Ori eu trebuie să le pup pe toate, să le spun: "La mulţi ani!" Nici ziua şi nici noaptea nu trebuiesc fuşerite. Mă simt extraordinar de bine alături de voi. De la una, două, trei bătăi nu mai poţi, dar de la 1000 de păpături cum să nu poţi. Viaţa mea e între femei. Mă simt bine şi îmi place", a mărturisit edilul Constanţei celor prezente la petrecere.

Mazăre, către Gâju: Nu mai fii aşa de serioasă!

Edilul şi preşedintele PSD Constanţa a rugat-o pe Mariana Gâju să nu mai fie aşa de... "serioasă": "Lasă, dragă, nu mai fii aşa de serioasă. Uite, aşa e viaţa", i-a explicat edilul Marianei Gâju. Primarul comunei Cumpăna, Maria Gâju, a precizat că în acest an a mai învăţat ceva de la Mazăre: "Toată viaţa învăţăm. Cu seriozitate, cu decenţă, ne bucurăm de prezenţa celor 800 de doamne".

Mazăre, despre Moga: Mai prinde câte o cameristă pe la Bucureşti

Vicepreşedintele Senatului, Nicolae Moga, i-a ţinut isonul lui Radu Mazare cum a putut mai bine. Cei doi au fost, de altfel, singurele prezenţe masculine de la petrecere. Despre senatorul Moga, Mazăre a precizat, mai în glumă mai în serios, faptul că: "L-aţi văzut cum dansa? Tot golan a fost la viaţa lui, acum cică mai prinde câte o cameristă pe la Bucureşti. Să ştiţi că senatorul nu este chiar aşa de serios. Eu l-am văzut, când nu avea microfonul în faţă, cum a ciupit-o de fund pe una". Senatorul a concluzionat că anumite picanterii din viaţa lui nu e bine să le spună cunoscuţilor. "Nimic nu e bine să-i spui lui Radu Mazăre că te toarnă imediat, dar eu sunt supărat. Am văzut că pe Radu l-aţi bucurat mai mult. Mi se pare normal. Este mai tânăr, mai frumos, mai şugubăţ. Dragele mele, doamne, domnişoare, nu vreau să ţin un discurs politic, dar când vezi lume multă şi ai microfonul în faţa ai împingerea să spui prosti. Eu vreau să mă feresc de lucrul acesta şi să vă spun că prin simplu fapt că sunteţi aici, socializaţi una cu alta, de la an la an sunteţi mai multe, asta dovedeşte forţa Constanţa, forţa femeilor. Pentru asta vă mulţumesc şi vă aplaud. Vă doresc o primăvară mai frumoasă decât anul trecut", le-a urat Moga femeilor din PSD.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102