REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mazăre s-a împăcat cu Răduleasca şi o face Cleopatra pe scena Carnavalului din Mamaia

Mazăre s-a împăcat cu Răduleasca şi o face Cleopatra pe scena Carnavalului din Mamaia

Replica API 4 iulie 2014 | 00:00 354

Pregătirile din staţiune, pe ultima sută de metri:

Pregătirile din staţiune, pe ultima sută de metri:

Staţiunea Mamaia s-a întors în timp, mai exact în anul 44 î.Hr. Gaius Iulius Cezar, împăratul Romei, a fost atacat şi înjunghiat mortal de către un grup de senatori, pentru a apăra Republica romană de ambiţiile monarhale pretinse de Cezar. Nu vă impacientaţi, este doar o piesă de teatru, jucată de actori unul şi unul. Edilul Radu Mazăre l-a întruchipat pe împăratul Romei, Cezar, Răducu Mazăre l-a interpretat pe Brutus, fiul adoptiv al împăratului, în timp ce senatorii au fost interpretaţi de patronii unor cluburi şi hoteluri din Mamaia. Sceneta a fost doar o repetiţie pentru ziua de sâmbătă, atunci când edilul va da startul paradelor carelor alegorice, împreună cu Cleopatra, ce va fi interpretată de Mihaela Rădulescu.

Mai este doar o zi până când va începe carnavalul, şi nu de la Rio, ci de la Mamaia. Carele alegorice ale celor mai faimoase cluburi din staţiune vor defila pe ritmuri incendiare pe faleza nou amenajată din staţiunea Mamaia. Evenimentul va fi deschis de primarul Constanţei, Radu Mazăre, care îl va întruchipa pe Cezar, împăratul Romei, şi de Cleopatra, regina Egiptului, întruchipată de nimeni alta decât Mihaela Rădulescu. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar actorii ce vor juca în sceneta ce aminteşte de moartea împăratului Romei au repetat rolurile pentru ultima oară, vineri seara. Repetiţiile au început cu întârziere. "Nevestele n-aveau haine, celelalte, de la baie, nu erau îmbrăcate. Nu putem să ieşim cu ele în fundul gol, că iar ne fac aia plângeri", a explicat Radu Mazăre întârzierea, după care a descris, pe scurt, cum va decurge sceneta de sâmbătă. "Sunt doi zei care prezintă evenimentul. Zeul Neptunus şi zeiţa Isis.Vor fi câteva domnişoare care vor face parte din grupul Cleopatrei, în actul care se va întâmpla în Egipt, în baia acesteia. Unde, la un moment dat, intră Cezar în baia în care nu avea nimeni acces, iar una din fete încearcă să-l vrăjească, dar apoi ajunge tot la Cleopatra. În final, mă vrăjeşte. Vor mai fi şi ofiţerii egipteni, unul dintrei este interpretat de unul din bodyguarzii mei, iar celălalt este handbalist de top. Ei o vor aduce pe Cleopatra într-un covor. Mai sunt şi soţii, dar şi concubine, plus Cleopatra, în număr de şase. Brutus, fiul meu, mă va înjunghia pe la spate", a explicat edilul Constanţei. Cât despre Cleopatra, Mazăre spune că nu i-a fost greu s-o identifice. În timp ce toată lumea se aştepta ca personajul reginei Egiptului să fie interpretat de către Delia, primarul a aruncat bomba.

"Ştiţi cine o să fie Cleopatra?! Mihaela Rădulescu. E prietena mea. Trebuia să fie cineva la un nivel înalt. Şi acum e vară, e carnaval, ce mai... Lumea se împacă, uită de supărări", a spus "împăratul Cezar", făcând referire la scandalul de anul trecut. "Şi arată bine. Cu Delia am tratat doar cântecul, nu carnavalul, era doar o posibilitate", a mai completat el. Cât despre senatorii care-l vor ucide pe Cezar, vor fi interpretaţi de reprezentanţii sau patronii unor cluburi şi hoteluri din Mamaia, precum Oxford, Laguna, Flora, restaurat Kmy şi Anturaj. De precizat faptul că la repetiţiile de joi seara şi-a făcut apariţia şi o bună prietenă de-a lui Radu Mazăre, Ana Maria Prodan. Aceasta filmează pe litoral reality show-ul ce se află la cel de-al şaselea sezon, "Prodanca & Reghe", şi a venit special în Mamaia pentru a-l vedea pe împăratul Cezar, mai ales că era pe punctul de a intra şi ea în decor. "Am vorbit cu Radu, n-am avut timp, am zis să vin să-l susţin. Vreau să văd cum arată fetele. Are şase neveste, am înţeles, şi mă gândisem ca eu să am grijă de ele, dar nu pot, că n-am rochie, nu a fost gata. Radu este fabulos", a declarat Ana Maria Prodan. Parada de sâmbătă începe la ora 22.00, cu plecare din Piaţeta Perla şi punct final în Piaţeta Cazino, unde vor avea loc petrecerile tematice ale cluburilor. Accesul este liber, iar evenimentul este organizat de Primăria Constanţa şi Fashion TV.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614