REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Mazăre se lansează în muzică, alături de Loredana şi Chimie: Va fi hitul verii

Mazăre se lansează în muzică, alături de Loredana şi Chimie: Va fi hitul verii

Replica API 14 februarie 2013 | 00:00 448

Nu e glumă:

Nu e glumă:

Edilul Constanţei, Radu Mazăre, pune staţiunea Mamaia pe note muzicale fierbinţi, alături de Loredana Groza şi Chimie. Cei trei promit că va fi hitul verii. "Eu mă chinui de astă-vară să găsesc pe cineva cu care să scoatem un hit despre Mamaia. Am discutat cu mai mulţi artişti şi dintre aceştia m-am înţeles perfect cu Loredana, care este o foarte bună artistă, foarte profesionistă şi extraordinar pozitivă. Este adevărat, ca toţi artiştii este şi puţin într-o urech,e dar probabil că aşa spun şi despre mine. Am găsit o piesă şi va fi în trei: Loredana, Chimie şi cu mine. Chimie este un cântăreţ în plină ascensiune, o să-l urmăriţi de acum înainte, iar persoana care l-a adus este Loredana. Ea mi-a zis: "Am un băiat rapper ground din Constanţa şi care se potriveşte perfect". Garantat vă pot spune că va fi un hit", a declarat Radu Mazăre. Primarul ne-a dezvăluit refrenul piesei care este "Viva la noche, viva la loca Mamaia". Mazăre crede că, de la 1 mai, melodia va fi în vogă şi toţi se vor urca pe mese ascultând piesa. Melodia va fi lansată pe 15 aprilie, iar pe 1 mai se va filma şi clipul. "Cu acest hit pe mine mă interesează să promovăm Mamaia, distracţia, nebunia de vară, fetele, costumele, turismul. Pe Chimie îl interesează cariera lui, iar pe Loredana să mai bifeze încă un hit. O să avem şi costume, fete, carnaval, veselie, distracţie. Melodia este extrem de cantabilă la fel şi refrenul", a spus Radu Mazăre, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă inedită, în Portul Turistic din Constanţa.

Mai multă distracţie şi festivaluri în această vară

"Vom avea un Festival Internaţional al cluburilor care a fost la Monaco şi va fi aici în iunie, unde vor fi cluburi din Monte Carlo, Hong Kong, Moscova, Miami. Vor fi prezente aici şi vor avea câte o noapte în câte un club românesc. Va fi clubul românesc din ţara respectivă care va veni cu DJ, animatori, cu spectacolul lor. Prima parte a Carnavalului şi cu ceea ce vom apărea noi la Târgul de Turism ca şi tematică provine din Ulyses şi Legendele Olimpului", a mai afirmat Radu Mazăre.

Mazăre ar putea fi în Madagascar când are loc Congresul PSD

Trecând şi la subiecte ce ţin de politică, Radu Mazăre a declarat că e posibil să nu ajungă la Congresul PSD din 20 aprilie. "S-ar putea să fiu în Madagascar atunci când este Congresul PSD. Mă duc să încep bungalow-urile. Dar nu vezi că nu mă lasă, că pun Congresul. (...)Am de pornit investiţia acolo, aşa era programat. Întâmplător, congresul pică exact pe perioada în care eu trebuie să fiu plecat acolo o săptămână. Dar nu cred că suferă Ponta fiindcă o să fiu eu în Madagascar, oricum e Nicuşor (prim-vicepreşedintele PSD Constanţa, Nicuşor Constantinescu - n.r.) care mă reprezintă, face tot ce trebuie în politică", a precizat Radu Mazăre.

Tatiana BELIUŢA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218