REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mazăre, show la miting: "Puneţi ştampila pe USL şi gândiţi-vă aşa: bă, ne-a rugat primarul ăla al nostru diliu ca să-l ajutăm"

Mazăre, show la miting: "Puneţi ştampila pe USL şi gândiţi-vă aşa: bă, ne-a rugat primarul ăla al nostru diliu ca să-l ajutăm"

Replica API 24 noiembrie 2012 | 00:00 189

Candidaţii la Parlament au încins atmosfera la Far cu un concert Alexandra Stan

Candidaţii la Parlament au încins atmosfera la Far cu un concert Alexandra Stan

Vineri după-amiază, atmosfera din parcul de la Far a fost încinsă de o reprezentaţie fabuloasă a cântăreţei Alexandra Stan, care a susţinut primul ei concert în Constanţa, cu ocazia unui miting USL. În cadrul aceluiaşi concert, trupa înfiinţată de constănţeanul Costi Ioniţă, Blaxy Girls, a provocat isterie chiar de la primele acorduri. Imediat după ce tinerele de la Blaxy Girls şi-au încheiat recitalul - facem precizarea că Mădălin Voicu a stat lângă scenă, vizibil interesat de ceea ce se întâmpla acolo - candidaţi ai USL, dar şi primarul Radu Mazăre, şi-au intrat în rol.

Primul pesedist care a luat cuvântul a fost senatorul Alexandru Mazăre, candidat pentru încă un mandat de parlamentar, declarând celor prezenţi la concert faptul că: "Nu vreau să fac politică în această seară pentru că este o seară a distracţiei, a muzicii şi a spectacolului. Eu cred că dumneavoastră sunteţi lămuriţi, ştiţi cine a tăiat salariile şi cine le dă înapoi, cine a micşorat pensiile şi cine le reîntregeşte, cine a închis spitalele şi cine le redeschide acum, cine a dat afară oameni din învăţământ şi sănătate şi cine se preocupă cu adevărat de educaţia şi de sănătatea dumneavoastră. Vom avea şansa prin votul dumneavoastră ca la Bucureşti să avem un guvern USL, adică un guvern prieten cu Constanţa. Nu uitaţi acest adevăr, guvern USL egal guvern prieten pentru Constanţa". La rândul său, candidatul Mircea-Titus Dobre a susţinut că se numără printre cei care consideră că România are un viitor. "Suntem mulţi, suntem împreună şi vom fi victorioşi. Vreau să vă transmit mesajul generaţiei mele. Sunt unul dintre cei ce consideră că ţara noastră are un viitor. Sunt unul dintre acele persoane care cred cu putere că avem şi vom avea parte de linişte şi de intrare în normalitate. Avem o echipă formidabilă, care împreună cu ajutorul domnului Mazăre şi a domnului Nicuşor Constantinescu vom forma un guvern competent. Avem nevoie de ajutorul vostru, avem nevoie de încrederea voastră şi avem nevoie de sprijinul vostru. Numai împreună putem trece peste data de 9 decembrie", a declarat Mircea Dobre. Au luat apoi cuvântul parlamentarii Eduard Martin, Mădălin Voicu şi Manuela Mitrea, aceasta afirmând: "Ridicaţi fruntea sus, voi puteţi schimba România".

Mazăre: "Cum sunt eu mai golan, mai bagabont, mai nu ştiu ce, dar îmi fac treaba"

În stilul său caracteristic, edilul Constanţei a urcat pe scenă înconjurat de o trupă de domnişoare cu berete roşii. Radu Mazăre, le-a spus oamenilor: "Ce fel vreţi să fiu şi eu, serios ca şi candidaţii, sau o dăm mai la băşcălie? La băşcălie! Vreau să vă mulţumesc că de 12 ani ne întâlnim aici, de 12 ani de zile vorbim, vă promit, mai dansăm, ultima oară băgam nişte bani la ţâţele dansatoarelor de la Clejani, vă aduceţi aminte, că mă bălăcăreau ăia pe la televizoare pe la Bucureşti. Însă m-am străduit ca tot ce vă promit să încerc să mă ţin de cuvânt pentru că eu nu cred că politicienii trebuie să fie băţoşi, gomoşi, numai la cravată, să pozeze în familişti şi altfel să umble cu amante. Ia uite la Mădălin Voicu, ce ziceai, mă, pe scenă, ia vino încoace, cică şi eu am fost harnic, am un copil de două luni şi mai am cinci acasă", a declarat edilul Constanţei, Radu Mazăre. Acesta a mai ţinut să îi anunţe pe spectatorii prezenţi la concert că: "Am venit aici ca să vă spun un singur lucru, că promisiuni, palavre, hai că ne cunoaşteam foarte bine şi cu ăştia mici care luaţi cadouri şi cu ăia mai mari care luaţi pachete, ne cunoaştem de 12 ani. Am venit să vă spun aşa: ca să pot să vă fac tot ce am promis, am nevoie să avem guvernul nostru, am nevoie să mă ajutaţi pe 9 decembrie să punem ştampila pe ce trebuie, să votaţi USL, că de restul mă ocup eu, aşa cum sunt eu mai golan, mai bagabont, mai nu ştiu ce, dar îmi fac treaba. Aşa că pe 9 mergeţi, puneţi ştampila pe USL şi gândiţi-vă aşa, bă, ne-a rugat primarul ăla al nostru diliu ca să-l ajutăm", a mai declarat primarul Constanţei, Radu Mazăre. După eveniment, Radu Mazăre a declarat că domnişoarele cu berete se vor schimba în "fustiţe şi toculeţ" şi vor merge la club!

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614