REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mazăre şi consilierii locali municipali şi-au ridicat mandatele - vezi galerie foto

Mazăre şi consilierii locali municipali şi-au ridicat mandatele - vezi galerie foto

Replica API 14 iunie 2012 | 00:00 113

Figuri noi în Consiliul Local Municipal Constanţa. Aleşii Constanţei au intrat, joi, în posesia mandatelor, urmând ca în prima şedinţă de consiliu din legislatura 2012-2016 să depună jurământul.

Decebal Făgădău, cel care a preluat şi mandatele absenţilor "motivaţi" - Felix Stroe, Răducu Popescu, Daniel Georgescu -, le-a recomandat colegilor, la încheierea evenimentului, să fie "frumos îmbrăcaţi" la depunerea jurământului. În cazul doamnelor, momentul a fost punctat corespunzător încă de joi - ne referim la vestimentaţie -, iar aici o exemplificăm pe Carmen Onciu, consilier şi în mandatul 2008-2012. Că e de bine sau că "poliţia modei" are altă opinie, interesant este că doamna Onciu a "asortat" rochia neagră cu un lănţişor prins la gleznă.

Revenind însă la noii consilieri locali, cu precizarea că şi Radu Mazăre a intrat în posesia mandatului de primar al Constanţei, iată lista: Gabriel Stan, Decebal Făgădău, Valentin Pârvulescu, Carmen Onciu, Ana Marcu, Felix Stroe, George Papari, Gabriel Vişan, Răducu Popescu, Ion Virgil Sandu, Costin Ioan Răsăuteanu, Denis Ali, Mircea Dobre, Temur Ibraim, Radu Bogdan Matei, Daniel Georgescu, Marioara Cojoc, Christian Gigi Chiru (absent de la înmânarea mandatului de consilier), Constantin Chirilă (absent), Tudorel Chesoi (absent), Claudiu Palaz (absent), Valentin Şurghie, Gabriel Candidatu, Dede Perodin, Harry Boiagian, Florin Gheorghe.

Facem precizarea că Radu Mazăre şi alţi social-democraţi s-au amuzat în momentul în care judecătoarea, făcând prezenţa pentru a înmâna mandatele de consilier, a constatat că Gigi Chiru lipseşte. Ei au comentat că poate Chiru este la "primăria lui", iar despre Claudiu Palaz au spus că "poate şi-a făcut şi el o prefectură". În ceea ce-l priveşte pe Tudorel Chesoi, acesta a aflat de la presă că au fost înmânate documentele, declarând că nu a fost anunţat să se prezinte, dar că: "Doar nu-mi ia nimeni mandatul".

La final, Radu Mazăre a făcut declaraţii, mulţumind constănţenilor pentru vot, apoi, referitor la scorul înregistrat de PSD Constanţa şi cum a comentat "centrul", primarul a spus: "Eu de mult nu mai aştept note de la Bucureşti".

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102