REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mazăre şi Constantinescu sunt oficial candidaţii USL pentru Constanţa

Mazăre şi Constantinescu sunt oficial candidaţii USL pentru Constanţa

Replica API 19 martie 2012 | 00:00 120

Deputatul PNL George Dragomir:

Deputatul PNL George Dragomir:

Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu sunt, în mod oficial, candidaţii USL pentru Primăria, respectiv Consiliul Judeţean Constanţa, a declarat azi deputatul PNL Gheorghe Dragomir. Declaraţia vine în urma anunţului făcut de liderul USL, Crin Antonescu, potrivit căruia uniunea îşi va anunţa azi listele de candidaţi pentru consiliile judeţene şi primăriile reşedinţă de judeţ. Cât despre celelalte localităţi, negocierile, evaluările şi sondajele sunt în plină desfăşurare, a precizat deputatul Dragomir. "Nu există o dată limită de depunere a listelor, în care să spunem că avem bătuţi în cuie toţi candidaţii. Vom depune listele cu câteva zile înainte de data limită. În prezent, facem eforturi, în cele mai multe localităţi din judeţ s-au întâlnit delegaţiile celor două partide, se discută, urmează să ia şi hotărârile finale, vom vedea", a declarat, pentru "Replica", deputatul PNL.

Iată şi decizia PSD:

Biroul Permanent Naţional al PSD a aprobat azi lista candidaţilor pentru alegerile locale, urmând să se prezinte cu ea, în aceeaşi zi, la şedinţa Uniunii Social Liberale, a anunţat preşedintele PSD, Victor Ponta, copreşedinte al USL. Candidatul PSD la primăria Constanţei, Radu Mazăre, încearcă să obţină al patrulea mandat. El a menţionat că lista este finalizată la nivelul judeţelor, în timp ce la Bucureşti este susţinut drept candidat pentru Primăria Generală a Capitalei, Sorin Oprescu, iar candidaţii pentru sectoarele 1 şi 5 sunt Andrei Chiliman şi Marian Vanghelie.

C.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614