REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mazăre, Strutinsky și Constantinescu, "învinși" de instanțele din București!

Mazăre, Strutinsky și Constantinescu, "învinși" de instanțele din București!

Replica API 2 mai 2017 | 00:00 962

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, alături de alter persoane între care se află și Nicușor Constantinescu și Sorin Strutinsky, au pierdut, definitiv, un proces aflat pe rolul instanțelor din București. Decizia a fost dată în ziua de 27 aprilie anul curent, la Curtea de Apel din capitală.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București, pe data de 23.06.2016, cu obiectul: anulare act administrativ. Reclamanți sunt: Ioan Nadolu, Ioana Andrada Rădulescu, Carmen Antoanela Stănescu, Mihai Stăncescu, Ioan Buta, Mariana Buta, Codruț Marta, Andreea Marta, Adriana Strutinsky, Gabriel Sorin Strutinsky, Nicușor Daniel Constantinescu, Codruța Mihaela Constantinescu, Lucia Gherade, Radu Mazăre, Mihai Mazăre, Daniel Bucura, Ioana Olimpia Bucura, Emilian Schwarzenberg, Luiza Vîlsan, Adrian Marian Vîlsan, Fabian Schwarzenberg, Sorin Ionuţ Barbu, Alina Elena Barbu, Geraldina Elena Neagoe, Oana Mihaela Schwarzenberg, Nicoleta Radu și Adrian Radu, iar pârâți: Direcţia de Impozite și Taxe Locale și Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice. Se pare că totul ar avea legătură cu faptul că toți reclamanții ar avea un bloc în cadrul Sectorului 1 București. Pe 24.11.2016 li s-a respins contestația reclamanților, dar decizia nu a fost definitivă și a urmat apelul. Astfel, la data de 27 aprilie anul curent, magistrații au decis: "Respinge recursul ca nefondat. Definitivă. Pronunțată în ședință publică".

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca ii dau muie ma-tii inainte , sper sa te superi , ei i-ar face placere !
0
1
Nu a-ti pierdut nimic.Posibil doar o feletie facuta de binevoitori comentatori de aici.In rest da da chiar nimic.Lasati parerologi sa spumege si sa dea inainte cu mincatul de rahat.Sanatate multa si RESPECT.
1
3
Problema este cand te vedem in puscarie langa grohaila care te asteapta.
6
2
pentru amandoi daca justitia nu vrea sa faca dreptate sa le comfiste toate averile La toti sa le dau multa muie si rahat sa-i satur !
5
2
Mazare nu va face puscarie. Tocmai pentru ca toti colaboratorii si prietenii lui sunt deja in puscarie.
7
5
Cind se termina circul asta? Sa ii bage odata la puscarie.
15
5
sa-mi bag eu ceva in justitia romana , lasa ca pune dragnea o vorba buna pentru mine si se rezolva , iar la anu candidez la constanta din nou si-o sa ies cu 85% mancav-as
2
10
Parte din lista prezentata este fara valoare dar important este ca ,,smecheri,, sa ajunga acolo unde le este locul. De ce oare pana acum nu ne-am pus intrebarea pentu ce suntem surclasati de unele orase din celelalte zone ale tarii ?
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614