REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Mazăre: Voi sărbători ziua de 1 Mai prin muncă, pentru că vor veni Ponta, Dragnea şi Şova la Podul de la Agigea

Mazăre: Voi sărbători ziua de 1 Mai prin muncă, pentru că vor veni Ponta, Dragnea şi Şova la Podul de la Agigea

Replica API 30 aprilie 2014 | 00:00 163

Edilul Constanţei va sărbători ziua de 1 mai prin muncă. În cazul de faţă este vorba de îmbinarea utilului cu plăcutul întrucât de la vizita premierului Victor Ponta va trece direct în club, acolo unde va fi lansat imnul staţiunii Mamaia, interpretat de Delia. Premierul va trece pe la Podul de la Agigea, prin Portul Constanţa, în cartierul social Henri Coandă şi apoi în staţiunea Mamaia.

Anunţul cu privire la vizita premierului Victor Ponta, Liviu Dragnea şi ministrului Dan Şova a fost făcut în faţa sediului IPJ Constanţa, miercuri, 30 aprilie, de către primarul Radu Mazăre, care s-a prezentat pentru a da cu subsemnatul, el fiind cercetat de către procurorii DNA Bucureşti pentru luare de mită. "Voi petrece de 1 mai prin muncă. Vine premierul mâine (joi, 1 mai - n.r.), la oa 10.00. Se duce la podul de la Agigea, după care se duce în Port, eu nu ştiu dacă voi merge în Port, probabil că da, după care merge la cartierul social Henri Coandă, unde o să-i arăt şi etapa a doua a cartierului pe care vrem s-o facem şi apoi în Mamaia, să vadă pasarela, dar nu o să o inaugurăm, ci doar să vadă lucrările. O să-i cer să dea ordonanţă de urgenţă ca să deblocheze construcţiile inclusiv în perioada 15 mai - 15 septembrie, respectiv prostia pe care a făcut-o Udrea. Din 3 motive: nu suntem gata cu lucrările că nu avem cum să fim, pierdem fondurile europene pentru că nu putem lucra decât 3 - 4 luni pe an maxim şi sunt inclusiv lucrări private şi avem nevoie de investitori pentur locuri de muncă. Aşa cum este formulată ordonanţa, va rămâne la aprecierea primarului atunci când dă autorizaţia de construcţie dacă lucrarea respectivă împiedică sau nu turismul. Că primarul apreciază, nu cineva din minister.", a declarat primarul, care a menţionat că alături de Victor Ponta se va mai afla şi Liviu Dragnea, dar şi Dan Şova. Din Mamaia, premierul va pleca în Deltă, iar edilul va merge să ia masa, după care va fi prezent în clubul Bellagio pentru lansarea oficială a imnului staţiunii Mamaia. Întrebat cum va petrece un turist în Mamaia dacă plouă pe timp de zi, primarul a răspus: "Doarme! Dar nu o să plouă în următoarele zile. Am intrat pe vreo 4 site-uri, mă pricep la d-astea cu meteo". Cât despre faptul că administraţia locală solicită încă un pachet de acţiuni de la administraţia Portului, Mazăre a spus: "Mai bine îl întrebaţi pe Dragnea şi Şova că tot merg mâine în Port. Bănuiesc că asta este şi unul dintre motivele vizitei".

Iată programul acţiunilor de joi:

Ora 10:00 - Pod Agigea - verificare stadiu lucrări

-Deplasare port - vizită Administraţia Porturilor Maritime Constanţa

Ora 11:30 - Vizită Campusul Social "Henri Coandă"

Ora 12:30 - Inaugurare pasarelă pietonală Sat Vacanţă

-Deplasare pietonală şi vizitare Piaţetă Perla (vizită de lucru)

-Deplasare auto Piaţeta Cazino (vizită de lucru)

-Deplasare pietonală parcare Albatros (vizită de lucru)

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218