REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mazăre vrea să părăsească ţara: “Am fost invitat în SUA, este vorba de investiţii mari care urmează să aibă loc în Port”

Mazăre vrea să părăsească ţara: “Am fost invitat în SUA, este vorba de investiţii mari care urmează să aibă loc în Port”

Replica API 4 februarie 2015 | 22:55 128

Edilul aşteaptă răspunsul de la procurorul Kovesi

Edilul aşteaptă răspunsul de la procurorul Kovesi

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, vrea să părăsească ţara, el fiind invitat în Statele Unite ale Americii, pentru a discuta despre nişte investiţii ce urmează să fie făcute în Portul Constanţa. Toate aceste lucruri au fost declarate chiar de el, marţi, 3 februarie, în faţa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, acolo unde trebuie să dea cu subsemnatul o dată pe săptămână, întrucât se află sub control judiciar. În acest scop, edilul a cerut procurorului de caz să poată părăsi ţara, dar acesta a refuzat, motiv pentru care a înaintat cererea către Laura Codruţa Kovesi, şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie. „Am depus o cerere procurorului de caz pentru că am de făcut o deplasare în străinătate, sunt invitat oficial în Statele Unite ale Americii. Procurorul de caz a refuzat şi atunci am revenit cu cererea către doamna Kovesi (Laura Codruţa Kovesi – n.r.). Am două invitaţii oficiale de la nişte instituţii pentru întâlniri, şi guvernamentale şi nişte întâlniri în vederea discutării unor investiţii foarte mari care urmează să aibă loc în Port. Cam în perioada aceasta trebuie să plec. Eu aştept răspunsul de la doamna Kovesi, sigur, dacă contestă, mă duc şi cer în instanţă permisiunea de a pleca în această vizită oficială. În acelaşi timp, însă, se va suprapune şi expirarea perioadei de control judiciar şi când mi-l pune pe următorul, atunci mă duc şi-l contest în instanţă”, a declarat Radu Mazăre.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614