REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Maziliri în PSD: Adrian Dobre şi Ovidiu Iane şi-au dat demisiile din funcţii. Deputatul "mitralieră" Rădulescu, fără sprijin politic

Maziliri în PSD: Adrian Dobre şi Ovidiu Iane şi-au dat demisiile din funcţii. Deputatul "mitralieră" Rădulescu, fără sprijin politic

Replica API 16 aprilie 2018 | 00:00 242

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat luni, după ședința CEx, că Ovidiu Iane și Adrian Dobre și-au dat demisiile din funcțiile pe care le aveau în PSD. De asemenea, Liviu Dragnea a anunțat retragerea sprijinului politic pentru Cătălin Rădulescu.

Partidul Social Democrat (PSD) i-a retras, luni, sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu, a anunţat liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, Comitetul Executiv al PSD a validat decizia organizaţiei judeţene PSD Argeş prin care i s-a retras sprijinul politic lui Rădulescu.

"Preşedintele organizaţiei PSD Argeş ne-a prezentat hotărârea adoptată în organizaţia Argeş de a se retrage sprijinul politic pentru domnul deputat Cătălin Rădulescu şi Biroul Permanent Naţional şi Comitetul Executiv au luat act şi au validat această hotărâre", a precizat Dragnea.

Acesta a anunţat, de asemenea, că Ovidiu Iane şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Diaspora şi că Adrian Dobre a renunţat la poziţia de purtător de cuvânt al partidului şi la cea de secretar de stat în Ministerul Comerţului.

Citește mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Slugi lsuga corupta
0
0
o fi fost, in conceptia unora, ptr penalul draknea , obligatoriu pres precum tudorel , dorneanu, dancila, carmen da, etc. Poate este un lucru bun si mai important ar fi ca acestia sa renunte si la PSD, mocirla este prea mare, vizibila, palpabila, rusinoasa
3
1
Dragnea se descotoroseste pana si de oameni de valoare, cum este Adrian Dobre. Daca nici asta n-a fost un soldat disciplinat si fidel partidului...
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218