REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

MEDGIDIA. Nicolae Tutungiu îşi pierde mandatul de consilier local. SE LASĂ CU SCANDAL!

MEDGIDIA. Nicolae Tutungiu îşi pierde mandatul de consilier local. SE LASĂ CU SCANDAL!

Replica API 28 martie 2018 | 20:42 709

Consilierii locali municipali din Medgidia sunt convocaţi joi, 29 martie, în şedinţă, pe ordinea de zi fiind înscris şi un proiect privind constatarea încetării mandatului de consilier al lui Nicolae Tutungiu, ca urmare a demisiei acestuia din ALDE.

Locul vacant va fi preluat de următorul membru activ din lista ALDE - Liviu Chiriţă.

Nicolae Tutungiu nu a putut trece cu vederea informaţia legată de următorul din lista ALDE, declarând că: "Următorul pe listă este Romeo Teodorescu. Să nu se grăbească preşedintele Daniel Learciu în a face nominalizări şi nici Nicolae Păun, că ALDE nu este SRL-ul lor. Organizaţia Medgidia nu mai are nici sediu. Sediul a fost pus la dispoziţia partidului cu titlu gratuit, atât timp cât considera de cuviinţă proprietarul!".

Tutungiu a declarat că Teodorescu nu avea cum să fie dat afară din partid, statutar, lucru însă contrazis de conducerea ALDE Constanţa, care a precizat că "probabil că situaţia viitorului nou consilier nu convine primarului Valentin Vrabie, dar... asta e".

Reamintim, în acest context, că Valentin Vrabie a demisionat din ALDE şi, ulterior, gestul lui a fost copiat şi de Nicolae Tutungiu.

A.C., R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
proxenetul asta ii aduce femei lu vrabie ,trag amandoi in toate nespalatele de pe site-uri de profil,mai nou am auzit ca trag si pe nas pe la stadion seara de seara.Javrele astea au fost date afara de pe peste tot,din alde,politica,niste panarame si el si vrabie,doi gaozari.
5
3
usor Nicule usor ca nu esti care poti vorbi te a facut partidu consilier nu vrabie care esti tu sooferul lui personal stai parcat mai bine ca nu e loc de intors cum vreti voi lumea a votat sa faceti treaba nu sa stati prin carciumi la stadion
6
3
Eu il vreau consilier pe ruxandra iulian din satu nou ca sa va fure pe toti....
8
0
Cine era urmatorul pe lista?nu cumva era profesorul de sport Teodorescu?
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218