REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

MEDGIDIA. Sărbători cu burta goală pentru angajaţii firmei Apollo Ecoterm

MEDGIDIA. Sărbători cu burta goală pentru angajaţii firmei Apollo Ecoterm

Replica API 23 decembrie 2017 | 12:28 382

Angajaţi ai Apollo Ecoterm, sursa foto: Alpha Media

Angajaţii de la Apollo Ecoterm s-au aflat, vineri, la sediul Primăriei Medgidia, nemulţumiţi că în prag de sărbători nu şi-au primit banii. Societatea, care se ocupă de lucrări edilitare, se află în subordinea administraţiei locale.

Vineri, oamenii au reclamat că din nou nu le-au fost virate salariile, situaţie care nu este una nouă. Primarul Valentin Vrabie nu se afla la birou, iar viceprimarul Luminiţa Vlădescu le-a explicat că, deşi în ultima şedinţă de Consiliu Local s-a votat alocarea a 7 miliarde către Apollo Ecoterm (prin rectificare bugetară), nu are nici o explicaţie de ce banii nu au fost viraţi în contul societăţii. Cel mai probabil, având în vedere sărbătorile de iarnă, banii nici nu vor intra în contul Apollo Ecoterm. "Nu sunt bani, probabil se aşteaptă încasările de la începutul anului viitor pentru a fi virată suma din rectificarea aprobată la ultima şedinţă", a opinat Luminiţa Vlădescu. Viceprimarul a mai declarat că nu exclude ca planul primarului să fie acela de externalizare a serviciilor prestate de Apollo Ecoterm: "Cel puţin la capitolul răsaduri de flori, cei de la societatea noastră nu au mai fost lăsaţi să planteze, iar un domn de la Mihail Kogălniceanu a tot venit să analizeze şi să se intereseze de sera societăţii...".

Este vorba despre 150 de angajaţi care nu şi-au primit salariile aferente lunilor octombrie şi noiembrie. Dintre cei 150, mulţi au avut contract doar sezonier, şi îşi aşteaptă acum banii pe octombrie şi lichidarea la zi.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrabie asta de la pestera, vad ca numai misca nimik.Daca aici nu sunt eolinene, intelegem, asta pentru toti boii care credeau ca vrabie asta o sa faca el pe draq in patru la Medgidia
2
0
asa este...cei din primarii,nu fac....nimic...nimic...nimic...stau la munciuni...la mancat de cacat,despre una...despre alta....si fumeaza tone de tigari pe zi...asta-i viata prin primarii...primarii se fac ,ca nu vad nimic,sefii de servicii sunt la fel ca si toti angajatii....viata dulce prin primarii..la sfarsit de an,vine Dl. MOSU..cu ...cacadouri...prime...traisca-n veci primariile Romaniei...
4
0
Ca de fiecare data madam Vladescu nu stie nimic, nici usturoi n-a manacat nici gura nu-i miroase! Dar dansa unde era in octombrie, noiembrie cand nu au luat salariile cei de la Apollo?? Si de ce la sedinta de CL a votat impotriva la punctul privind rectificarea bugetara de la Apollo??
4
2
Ati dublat salariile la angajatii primarie in loc sa va ganditi ca nu o sa mai aveti bani si pentru salariile amaratilor care intradevar muncesc. Sarariatii din primarie au salarii nete peste 3500 lei, ce fac ei pentru banii acestia ca daca te duci in primarie iti vorbesc si se uita la tine ca la niste ultimi oameni.
7
0
Ati vrut beculeye,na beculete.Ati vrut lumea magica a Craciunului,na si pe asta.Ati vrut manele si daci si romani 7 zile pe stadion,tine-o si pe asta.Ati vrut si raja afara si apa moca,e asta nu se poate.Idiotilor!
9
0
din maririle pe care si le-au aprobat si le-au luat Vrabie si Vladescu in 2017
10
0
Eu le am dat la slugile mele banii pe iulie,pana la decembrie ramane ca in tren...adica never.Mi se rupe pixul de ei.Nu exista legi care sa te oblige sa le dai la sclavi banii la zi.Sarbautori fericite si m.m.m la sclavii de la argos cernavoda.
7
5
Aia ambracata an alb o chiama Keriman e pungasoaica de meserie arde an urcare an autogara si pa la Kaufeland
10
1
Vezi mai rar tigani care sa munceasca si totusi cand o fac nu-si primesc banii cred ca o sa revina la ce fac majoritatea din etnia lor
10
1
Nu la-ti votat voi pe vrabie? Iata ca va da vrabie cu varf si indesat! . . .si asta-i doar inceputul.
12
2
Pacat de acesti oameni nevinovati ! ei au muncit si au tot dreptul sa-si ceara drepturile, adica salariile. Dar primarul si viceprimarul sunt Vinovati, unul pentru ca nu a vrut sau a avut alte treburi si nu a verificat ce se intampla cu aceasta societate. Altul in persoana viceprimarului este cea mai Vinovata pentru ca de 5 ani se ocupa efectiv de aceasta societate. Tot ocupandu-se impreuna cu echipele pe care si le-a numit, psd fireste, a adus societatea in faliment, pe babos in cercetat Penal, concurs pt director cercetat DNA..doamna vicele, mergeti la Biserica incarcata de asa pacate..
10
4
Doamna Vladescu , domnul de la Kogalniceanu este unu si acelasi domn acolo unde dumneavoastra ati fost sa vedeti florile cu masina primariei de doua ori ? Este post doamna nu va este frica de Dumnezeu sa mintiti in halul asta prost sa fie respectivul sa nu trimita la presa poze cu viceprimarul Luminita Vladescu in solariile de la Kogalniceanu sa vada toata lumea adevarata fata a doamnei
10
2
moarte tiganilor!!!
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614