REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Medic de familie bănuit de comiterea infracțiunii de fals intelectual, reținut de polițiștii constănțeni!

Medic de familie bănuit de comiterea infracțiunii de fals intelectual, reținut de polițiștii constănțeni!

Replica API 16 martie 2017 | 12:26 455

Un medic de familie care activează în municipiul Constanța este bănuit că ar fi comis infracțiuni de fals intelectual și a fost reținut de polițiștii constănțeni. Este vorba despre dr. Aurelia Nicolae, în vârstă de 54 de ani, medic de familie al unui cabinet situat în zona Tomis III din Constanța, a fost identificată și reținută de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța ca urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de fals intelectual, fiind bănuită de comiterea faptei.

Astfel, în perioada 2014-2016, persoana în cauză, de profesie medic, la diferite intervale de timp, cu intenţie, a eliberat certificate medicale constatatoare ale decesului unor persoane care erau pacienţi pe lista altor medici de familie, fără a respecta termenul de 24 de ore de la deces şi fără a constata personal şi nemijlocit decesul (prin examinarea externă a cadavrului, astfel cum impun normele legale), completând certificatele de deces cu menţiuni necorespunzătoare realităţii.

În aceleaşi condiţii, persoana în cauză a atestat faptul că decesul unor persoane ar fi survenit la domiciliul acestora, deşi persoanele decedaseră în alte locaţii şi a stabilit cauze ale morţii pe care în mod vădit nu le putea cunoaşte.

Femeia a fost reținută pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și introdusă în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 16.03.2017 va fi prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au reclamat o probabil colegii care aveau pacientii pe liste - colegii enervati ca le fura pacientii au intervenit probabil si au avut pile la servicii ca sa o termine. numai asa se actioneaza
6
0
Daca fura si inseala merita ridicati. Iar daca e vorba de klanul preotului Miu de la Eforie Nord chiar trebuie desfiintata reteaua lor mafiota. Sunt celebrii ca spagari, profitori si mincinosi. Isi bat joc de de copii si batrani. Ca popa ne spunea ca banul e ochiul diavolului. Dar lui ii plac f mult. Halal preot.
4
0
Esti complet bou.
3
4
Apucaturi staliniste!!!
6
1
Astia-s sanatosi, cum sa arestezi pe cineva pt asa ceva? Da pe boii astia de politisti nu-i retine nimeni? Vor idiotii salarii mai mari
8
2
Ce naiba ziceti acolo? Veniti la Eforie Nord la asa-zisele Cabinete ale lui popa Miu. Niste hoti notorii. Au facut falsuri de genul asta de ani buni de zile. Ti-e scarba sa mai intri la ei. Doar banii conteaza pt madam Miu si cumnatul ei. El popa , ea face pe medicul si cumnatu-su la fel. Sa le fie Rusine !!!!!
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102