REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Medic din Constanța, ACUZAT că ar fi violat o minoră!

Medic din Constanța, ACUZAT că ar fi violat o minoră!

Replica API 8 iunie 2016 | 16:42 236

Caz incredibil la malul mării! La Poliție a ajuns o reclamație cu privire la faptul că un medic homeopat ar fi abuzat sexual o minoră în vârstă de 11 ani. Mai exact, fata mergea la control și rămânea singură în cabinet cu acesta. Când a ajuns acasă, le-a povestit părinților că a fost dezbrăcată și abuzată sexual. Aceștia au mers de urgență la Poliție, oamenii legii declanșând cercetările. Miercuri, 8 iunie, Victor Emanuel Boț a fost propus spre arestare, magistrații Judecătoriei Constanța eliberând pe numele său mandat pentru 30 de zile.

"Sunt născut în Arad, pe 14 septembrie 1977. Treizeci de ani mi-am format fiinţa, având parte de cele mai potrivite ocazii să devin medic homeopat, maseur, şi nu în ultimul rând un doritor de a afla şi aplica câteva din cele mai frumoase arte ale vindecării" este mesajul medicului homeopat Victor Emanuel Boț, de pe propriul site, acesta fiind acuzat că ar fi abuzat sexual o minoră de 11 ani. Mai exact, sesizarea a ajuns la Poliție în urmă cu câteva săptămâni. Se pare că fata mergea la control și rămânea singură în cabinet cu acesta. Când a ajuns acasă, le-a povestit părinților că a fost dezbrăcată și atinsă de bărbat în locuri intime. Aceștia au mers de urgență la Poliție, oamenii legii declanșând cercetările. Ulterior, se pare că a și fost filmat în timp ce abuza copila, suspectul fiind condus la audieri în cursul zilei de 8 iunie și apoi reținut și propus spre arestare. La Parchet, și-a acoperit fața și nu a vrut să facă declarații. "Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că, în data de 16.05.2016, în timp ce persoana vătămată I.T.M., în vârstă de 11 ani, se afla la tratament, efectuând o şedinţă de reflexoterapie la cabinetul inculpatului, acesta, profitând de calitatea sa de medic şi abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, a constrâns-o pe aceasta să se supună unui act sexual oral realizat de inculpat asupra persoanei vătămate, penetrând-o parţial în vagin, fără a-i provoca deflorarea. La data de 8.06.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Boţ Victor Emanuel, reţinut, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol", potrivit procurorilor constănțeni.

Cum se descrie medicul: "Mă străduiesc să pun la dispoziţia fiecăruia cele mai frumoase şi interesante metode de tratament natural"

"Din toamna anului 2007 sunt constănţean, lucrând 5 ani într-un cabinet medical individual în oraşul Negru-Vodă, unde am avut parte de multă şi diversă experienţă în domeniul tratării, consilierii şi chiar a vindecării. În prezent, lucrez în propriul cabinet medical, unde mă străduiesc să pun la dispoziţia fiecăruia cele mai frumoase şi interesante metode de tratament natural. Doresc să vă împărtăşesc care este modul meu de a vedea vindecarea şi educarea oamenilor doritori să aplice în viaţa de zi cu zi anumite deprinderi care să-i ajute să cunoască ce este dincolo de rutina acestei vieţi. Rutina şi Rugina sunt două bune prietene, ele fiind Reginele sedentarilor, oamenilor obişnuiţi, care au pierdut, sau sunt pe punctul de a pierde savoarea vieţii. Cu toţii ştim că suntem sedentari (cel puţin în anumite perioade din viaţă), dar puţini conştientizăm şi din aceştia şi mai puţini aplicăm cele aflate despre îmbunătăţirea stării noastre interioare, care amprentează anturajul, exteriorul fiecăruia", mai scrie Victor Emanuel Boț pe site-ul său. Pe 8 iunie, magistrații Judecătoriei Constanța au eliberat pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614