REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Medic infectat cu coronavirus: de la tratament starea mea generală se înrăutățea

Medic infectat cu coronavirus: de la tratament starea mea generală se înrăutățea

Replica API 6 aprilie 2020 | 15:44 3307

Dr. Anatol Burlacioc, medic la Spitalul Județean de Urgență Suceava, infectat cu coronavirus în focarul din spital, a explicat faptul că în timp ce lua tratamentul, starea lui de sănătat se înrăutățea constant și tocmai de aceea a fost nevoit să se oprească.

"Uite că m-a afectat și pe mine și reacția organismului a fost una importantă. Ziua în care m-am simțit cel mai rău a fost duminica trecută. Am avut și fizic, și psihic o stare proastă pentru că aflasem că sunt pozitiv și aveam acea stare gripală: cefalee, subfrebilitate, transpirații.

Am luat cinci doze de tratament. Sunt aceste pastile, am oprit tratamentul. Nu mai puteam să le iau. Starea mea generală se înrăutățea în loc să se îmbunătățească", a declarat dr. Anatol Burlacioc, medic primar chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţe "Sf. Ioan cel Nou" Suceava, informează stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa ca fapt divers,in doi ani diferiti si cu interval de timp intre ei,am facut vaccin antigripal.Exact in iernile care au urmat,am tras niste raceli sau gripe ,cum vreti sa le spuneti, de nu ma puteam ridica din pat cu zilele!De vreo 5-6 ani nu am mai facut vaccin antigripal,dar nici nu am mai avut probleme!Dvs.trageti concluziile.
2
0
Scopul articolului e ca acolo era un dictator feroce, un clan mafiot condus de Flutur si Rambu, fost salariat la Garda Financiara. Care e renumita ca fosta cea corupta institutie.Au dat 500.000 de eiro pt. fantana arteziana. Era laudat pana si de Iohanis. Acum tb. sa stea la multi ani la bulau. Oare va intra, fiind ca acoperire galbena, cu siguranta NU.
7
0
Constanta este plina de postaci cretini care habar nu au prin ce trece cineva cu acest virus,fara compasiune,fara nimic va meritati soarta postaci batuti in cap
7
0
Populatia sucevei e petrita de mi multa vreme
1
1
Cum.a ajuns anatol medic chirurgie plastica si cu post la Suceava? A dat rezidentiat pe locurile pt rep moldova? A intrat fara ex la spital? Intreb nu afirm.
11
7
Scopul este ca medicamentul ala ii facea rau pt ca este toxic. Se numeste Plaquenil si are efecte adverse foarte nasoale pt organism, mai ales pt inima... Substanta materie prima a medicamentului toxic este Sulfatul de hidroxiclorochina. Hai pa!
25
2
Si care este scopul articolului? Care este ideea care vrea sa o transmita?
30
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614