REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Medici cu BORDELURI în Braşov, Cluj şi Constanţa, arestaţi

Medici cu BORDELURI în Braşov, Cluj şi Constanţa, arestaţi

Replica API 15 ianuarie 2013 | 00:00 689

Sub paravanul unor saloane de masaj erotic, o familie de medici din Republica Moldova conducea patru bordeluri în Braşov, Cluj şi Constanţa. Mama şi tata sunt doctori, iar fiul student la Medicină, cazul fiind descoperit anul trecut.

Cei trei au fost reţinuţi abia anul acesta, iar marţi au fost emise pe numele lor mandate de arestare preventivă. Potrivit lui Cătălin Borcoman, şeful DIICOT Braşov (instituţie care a instrumentat cazul -n.r.), iniţial, familia Pruteanu a fost cercetată pentru proxenetism, însă în urma verificărilor s-a adăugat o nouă acuzare: cea de trafic de persoane, după ce s-a constatat că o parte dintre fetele angajate de familia Pruteanu la saloane de masaj erotic din Braşov, Constanţa şi Cluj erau constrânse să se prostitueze, în timp ce altele practicau prostituţia de bunăvoie.

Facem precizarea că două bordeluri se aflau în Braşov, sub supravegherea soţilor, unul în Cluj Napoca şi altul în Constanţa, coordonat de fiul student la Universitatea Ovidius. Inedita familie de proxeneţi este alcătuită din Tatiana Pruteanu, de 47 de ani, soţul Vasile Pruteanu, de 52 de ani, şi Vasile Pruteanu Jr, de 25 de ani. Toţi s-au născut în Republica Moldova şi s-au mutat de circa 6 ani în România, locuind în mai multe localităţi din judeţul Braşov, până s-au stabilit definitiv în oraşul de sub Tâmpa. Capul familiei, Vasile Pruteanu, are un cabinet medical în Braşov, care funcţionează în numele firmei familiei, SC Sanarela SRL, fostă SC Sanamed Pruteanu SRL. Pruteanu este medic de familie şi oferă consultaţii, tratamente şi îngrijiri medicale la cabinet şi la domiciliu, ecografie generală, teste diagnostic de laborator, reflexoterapie şi, atenţie, masaje.

Citeşte mai mult:

http://www.replicaonline.ro/fiul-doctorilor-patroni-de-bordeluri-frecventeaza-in-timpul-liber-cursurile-universitatii-ovidius-86185/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218