REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Medicii de familie anunţă că vor continua protestele şi nu vor acorda servicii decontate

Medicii de familie anunţă că vor continua protestele şi nu vor acorda servicii decontate

Replica API 31 decembrie 2017 | 22:43 486

Dacă revendicările lor nu vor fi luate în considerare

Dacă revendicările lor nu vor fi luate în considerare

Medicii de familie au anunţat, vineri, că vor continua protestele, întrucât ”nu s-a finalizat nici una dintre problemele pentru care protestează de mai bine de o lună” şi nu vor mai oferi servicii decontate până când revendicările lor nu vor fi luate în considerare, scrie news.ro.

Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF) şi Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF) au anunţat, vineri, într-un comunicat de presă comun că ”nu s-a finalizat niciuna dintre problemele pentru care medicii de familie protestează de mai bine de o lună”.

”Debirocratizarea este doar un deziderat, nimic din ce s-a propus pentru ca pacienţilor să le fie mai uşor în sistem nu este nici măcar încă la nivel de proiect. Finanţarea asistenţei medicale primare a fost tratată cu mărunţişuri, suma alocată prin suplimentarea bugetului fiind nesemnificativă faţă de nevoile reale ale cabinetelor pentru ca pacienţii să poată beneficia de servicii medicale de calitate. Dreptul la vacanţă al medicilor de familie continuă să fie doar o promisiune, nefiind găsită o soluţie.

Suplimentarea fondurilor pentru buna funcţionare a centrelor de permanentă este încă doar o promisiune”, se arată în comunicat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SA PLECE DKU ACEST BODOG NIMIIIC NU A FACUT.SA NU FIU ASA DRASTIC A NUMIT PUS CU MINA MENEGERI LA DIF SPIT JUDETENE DIN TARA. ASA DA ACTIVITATE. SI ZISESE MAI ERA SI MEDIC. VAI SI VAI ASA OAMENI LA CONDUCERE. O SA NE DUCEM DE RIPA CU TOTI. CEI CARE VOR RAMINE VOR PLECA DKU DIN ACEASTA TARA DE KKT.OAMENI DE LA CONDUCERE IS CEI DE KKT.
1
0
Doar unii, restul am semnat actele aditionale cu casa de asigurari
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614