REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Medicii de familie vor primi 2.500 de lei stimulent de risc în epidemia COVID-19

Medicii de familie vor primi 2.500 de lei stimulent de risc în epidemia COVID-19

Replica API 7 mai 2020 | 19:21 1727

Plenul Senatului a modificat, prin vot online, OUG care acordă un stimulent de risc în cuantum de 2.500 lei brut pe lună pentru medici, personalul medico-sanitar, personalul paramedical, inclusiv personalul auxiliar, implicat direct în transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea și tratamentul pacienților infectați cu COVID-19, pe perioada stării de urgență.

Pe lângă categoriile prezente în OUG, „Stimulentul de risc se acordă tuturor medicilor de familie”, se arată în noua variantă adoptată în Senat. „Cei aproximativ 11.000 de medici de familie au fost și continuă să fie implicați în combaterea epidemiei cu COVID-19”, au spus inițiatorii proiectului, scrie stiripesurse.ro.

Legea merge la Camera Deputaților în calitate de for decizional.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da datile 4.500 ron te consulta prin tel .Ba 7000 daca e posibil . Interese si interese ce va mai bese mintea .
1
0
Ii mituiti si pe cei de famiie????? Sa scoata cat mai multi guvizi???? Ne am Prins .........
4
0
Pai madicii de familie, practic sunt privati. Pe principiul prezentat, sa se acorde tuturor celor implicati in lupta pandemiei.
5
0
Replica de ccccc
1
1
Cunosc medici foarte dedicati, care pun pasiune in relatia cu bolnavul si merita chiar mai mult. Dar mai sunt si javre care nu stiu cum sa te trimita la cabinetele si clinicile particulare, care iau fara pic de jena 50..100 lei de la un batran cu pensia de 700_800 lei, doar ca sa dea o reteta . Cu astia din urma ce face guvernul si ministerul?
6
0
Sa le dea din pensia lor speciala daca vor...alta mangla si alti bani aruncati aiurea
9
0
Risipa de bani publici. Propun sa dam la toata lumea. Oricine poate trece pe strada pe langa un infectat cu Covid!
12
0
Am fost la medic nu mi-a luat nici macar o tensiune.Cat am stat nu s-a ridicat sa-mi ia o tensiune nici macar asistenta Nu m-a consultat a stat ca o statuie pe scaun.Mi-a dat o reteta si atat.Iar pentru acest lucru primesc stimulent iar noi murim cu zile.
13
3
Stat cretin si idiot!!! Iarasi ii pupati in cur pe ''eroii'' astia de carton?! Cu ce sunt mai prejos celelalte categorii de angajati care-si fac treaba?
14
2
Pentru ce sa le dea? Ca trimit retete online, consultatii prin telefon, primesc 2-3 la cabinet? Ca toata ziua comenteaza si fac gura mare? Practic nu fac nimic in perioada asta, zici ca a fost ditamai epidemia si au fost saracii trimisi la lupta. In spital nu primesc decat medicii care trateaza pacienti covid si cativa pe langa, asa ca terminati sa aruncati cu bani in stanga si in dreapta!!! Tot statul ii plateste pe medicii de familie si sunt platiti si pentru ce dau online stati linistiti. Nu fac nimic probono!
13
2
daaa, medicii de familie sunt foarte implicati in lupta cu CPVID. Nici macar nu ai acces in cabinetul lor, consulta prin telefon, trimit reteta prin mail sau ti-o dau la geamul dispensarului. Mare merit au...daca presupui ca ai putea avea o infectie, iti spun sa suni la 112. Nici ca se putea sa se risipeasca bani mai aiurea. De aceea consider ca a dona bani asa la gramada, este total fara noima.
16
2
Daca Covidul se poate transmite telefonic mai intelegeam chestia asta cu stimulentul pentru medicii de familie. Dar asa, medicii de familie care nu au vazut nici ochii pacientilor, au fugit de ei ca de lepra...cum sa le dai ma spor de covid? Totusi sper ca e o gluma, altfel ar fi o bataie de joc ls adresa celor care au acordat asistenta medicala fara sa stie daca au intrat sau nu in contact cu bolnavi de coronavirus.
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614