REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Medicii de la Spitalul Elias, anunț privind starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu

Medicii de la Spitalul Elias, anunț privind starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu

Replica API 12 septembrie 2019 | 00:00 296

Starea lui Mario Iorgulescu este în continuare gravă, tânărul fiind internat în tot la Terapie Intensivă, a precizat, conform Mediafax, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, a precizat, joi, că starea lui Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, este în continuare gravă.

„Este în Terapie Intenstivă. Au apărut nște zvonuri că nu ar fi și că de fapt el ar fi în stare bună. Nu. Este în stare gravă, riscul vital nu a trecut”, precizează Sivius Negoiță.

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, fiind victimă a unui grav accident rutier.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, anunță parchetul.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar astazi a mai murit un om pentru ca nu a fugit un stalp din fata lui dupa care a venit un prost sa il apere de cei care il faceau prost pentru ca omul mort era lector univ.si numai stiu eu ce, asta e tara in care traim,daca un om cu scoala,politician,beizadea ,V.I.P. etc incalca legea nu are voie nimeni sa ii spuna nimic pentru ca legea este facuta pentru prosti asa gandesc astia pana iau un stalp in brate,din pacate sunt si cazuri cand intelectuali astia nu intra in stalp ci in alta masina si omoara oameni nevinovati.
5
0
pe asta nu l-a mai eliberat tudorel toader, asta a fost lasat liber de justitia corecta pe care o aparati voi!
5
0
Eu ii doresc sa se faca bine cat mai repede si sa faca puscarie cat pentru crima cu premeditare. Bineinteles si despagubiri maxime catre familia celui ucis
10
0
Asta e incadrarea corecta
8
0
sa.i dea si ceva bacterii rezistente la tot,ca fac bine la droguri.Sper sa.l intilneasca repede pe ala omorit!
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367