REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Medicii de la UPU Bacău și-au dat DEMISIILE, după ce medicul care a tratat studentul întors din China a fost amendat

Medicii de la UPU Bacău și-au dat DEMISIILE, după ce medicul care a tratat studentul întors din China a fost amendat

Replica API 29 ianuarie 2020 | 13:15 344

Toți cei șapte medici de la UPU Bacău și-au scris demisiile, miercuri, după ce doctorul care s-a ocupat de cazul studentului de 24 de ani, întors din China, suspectat că este infectat cu coronavirus, a fost amendat de DSP pentru că informația a ajuns mai întâi la presă și apoi la autorități, scrie Mediafax.

Șapte medici de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Bacău și-au scris demisiile miercuri dimineață, după ce colegul lor a fost amendat de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Bacău cu 20.000 de lei.

„La acest moment în Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Bacău există un val de nemulțumire din partea medicilor, vizavi de un control efectuat imediat după transferul acelui pacient suspect de infecție cu coronavirus din data de 27 ianuarie, care s-a soldat cu o amendă pentru medicul curant din acea dată, motivul practic fiind că știrea sau cazul mai întâi a apărut în presă și mai apoi la organele abilitate", a declarat Adrian Popa, managerul SJU Bacău, potrivit știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@13.40 muye psd muye draqnea. Bine ca ai votat tu ceangai cumani. Neam de secaturi si koorve
1
0
itzi fut muia popor nenorocit.sa va futa stalin si sa va doftoriceasca mengele
1
1
Dar daca am pus mana pe o mie de dolari, primiti de la un chinez pt un container masluit, e posibil sa ma fi infectat cu coronavirus ?
1
0
Asa-i naravul la doftorezi. Cum se explica prezenta presei la interventia medicilor cand e vorba de vreun caz celebru? Medici care suna la presa si apoi isi fac meseria.La cazul Cristina Topescu presa deja facea fotografii pana la sosirea medicilor sa constate decesul.
2
0
si cale batuta cin'inde sa va futa bai doctorasilor tupeisti! a si dati inapoi toti banii care i-a cheltuit statul cu voi la rezidentiat si facultate - practica! Bravo DSP! In sfarsit !
2
1
doar ce si-a tras un sef nou, de la PNL, la fel cum Constanta si-a tras "legal" un prefect cu examen cu dedicatie?
5
0
Ati votat Bavarezu suportati cosecintele ,,
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369