REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Medicii legişti au hotărât: bătrânul din Năvodari găsit mort s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Medicii legişti au hotărât: bătrânul din Năvodari găsit mort s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Replica API 30 decembrie 2012 | 00:00 149

În urma necropsiei, medicii legişti au hotărât că decesul bătrânului din Năvodari a survenit în urma intoxicaţiei cu monoxid de carbon. În ceea ce o priveşte pe concubina acestuia, de asemenea găsită decedată, necropsia încă nu a fost efectuată, întrucât, potrivit surselor noastre, fraţii ei nu ar vrea să se ocupe de înmormântare. Autorităţile locale deja au început să tragă sforile în acest caz, pentru a se preocupa de cele necesare pentru înhumare, rămânând să se ia şi decizia asupra necropsiei.

Reamintim că doi bătrâni au fost găsiţi morţi în locuinţă, în cursul zilei de 28 decembrie 2012, în cartierul de Est, într-un apartament situat la etajul patru. Cei doi erau concubini, trecuţi de 70 de ani, iar apartamentul aparţinea bărbatului. Cadavrele au fost găsite de către fiul bătrânului, cel care avea cea de-a doua cheie a apartamentului. Acesta a menţionat că ultima oară şi-a văzut tatăl în data de 19 decembrie, în toată această perioadă sunându-l la foc automat, în special pe 24, dar fără a i se răspunde. Vineri, însă, şi-a făcut timp pentru a trece pe la domiciliul acestuia, constatând că nici vecinii nu i-au mai văzut de zile bune, iar uşa era încuiată pe dinăuntru. După mai multe încercări, tânărul a reuşit s-o deschidă, peisajele ce i s-au derulat prin faţa ochilor fiind tragice. Concubinii zăceau fără viaţă, iar după starea în care se aflau, decesul ar fi survenit de câteva zile bune. Din primele cercetări de la faţa locului s-a stabilit că bătrânii nu au fost victimele vreunei agresiuni, iar casa nu era răvăşită. Având în vedere că locuinţa era încălzită pe gaz, prima ipoteză ar fi aceea că decesul ar fi apărut în urma intoxicaţiei cu monoxid de carbon.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218