REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Medicul Emanoil Vasiliu, "pârât" la preot că este lunetist şi e prieten cu Bin Laden

Medicul Emanoil Vasiliu, "pârât" la preot că este lunetist şi e prieten cu Bin Laden

Replica API 6 iunie 2012 | 00:00 528

Cu ce pomelnice se mai duc enoriaşii la biserică:

Cu ce pomelnice se mai duc enoriaşii la biserică:

Mare e Grădina Domnului şi mulţi sar gardul! Şi când îl sar, ajung în bisericile constănţene pentru a-şi spune of-urile prin intermediul pomelnicelor, cu năduf şi ardoare. Multe se pot afla din scriiturile înflăcărate ale respectivilor autori, precum cel mai ascuns şi şocant "secret" al unui medic renumit, Emanoil Vasiliu, fost şef al Clinicii TBC din Constanţa, care, conform pomelnicului, are o "meserie" de lunetist, în paralel cu cea de medic, are averi ascunse şi este "prieten la cataramă" cu Bin Laden.

Pomelnicele ar trebui citite cu voce tare de către preoţi! Aceasta este regula ştiută de persoanele care vin în biserică pentru a înşira pe hârtie diferite nemulţumiri, rugăminţi sau, în cazul de faţă, "dezvăluiri şocante". Circul, care s-a legat strâns într-o horă în jurul pomelnicului, a pornit de la nemulţumirea autorului său, întrucât preoţii nu au dat curs mesajului cu voce tare, acesta reclamând faptul că pomelnicul său a fost pierdut în mod intenţionat. Dar chiar nu se pune problema unei pierderi, ci pur şi simplu de imposibilitatea de a se putea citi aşa ceva în Casa Domnului. Potrivit scriiturii, viaţa medicului constănţean Emanoil Vasiliu, fost şef la Clinica TBC din Constanţa, este pusă pe tavă, cele mai adânci secrete fiindu-i dezvăluite. În primă fază, ca şi parte introductivă, făcând parte dintr-o lectură ce se respectă, povestea demarează cu o descriere a celui de şi-a consumat cerneala. "Sunt doctor specialist, am fost şi cosmonaut, cercetător ştiinţific, sunt un om sfânt, cred în Washington DC, în Moscova, şi mai sunt şi mareşal army USA, police USA", ne spune multifuncţionalul. Apoi se trece la nemulţumiri şi desfăşurarea acţiunii. "Doctor TBC Emanoil Vasiliu mă fură din bănci, de leii mei munciţi prin muncă cinstită, de leii mei şi de valuta mea şi de salariile mele câştigate prin muncă cinstită în serviciile secrete civile şi militare, de poliţist, reporter şi radio, informator şi ajutor la drepturile omului din Ambasade şi Consulate din Constanţa". Cum este şi normal, următorul pas este punctul culminant, unde, şoc!, aflăm că medicul Emanoil Vasiliu este diavol, spus şi demonul Emanoil.

Medicul Vasiliu: "Decât să refuleze, să vină să-mi spargă geamurile, mai bine să se elibereze prin scris"

"Este un diavol, demonul Emanoil, cunoscut şi în antichitate. Este miliardar în aur şi are depozite secrete de aur, pietre preţioase şi valută de orice fel. Este miliardar în euro deoarece câştigă din meseria de ucigaş profesionist şi ia comenzi pentru armata română şi legiune şi este lunetist. Otrăveşte foarte bine şi foloseşte magia neagră. Mai este şi terorist, face parte din Al-Qaeda, este prieten cu Bin Laden. Acesta este şef în organizaţia teroristă care a fost făcută după 10 mai 1945, la Constanţa, de dr. primar Elena Stănculescu Lilica. Mai face parte din Organizaţia Trandafirul Negru, şi este un robot care are în cap microporocesoare şi piese de schimb", ne mai spune omul din spatele pomelnicului. Deznodământul vine furtunos, bazat pe clişeul "şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi, întrucât omenirea a scăpat de acuzatul din lecturo-pomelnic". Aşadar, scriitorul nostru menţionează pe scurt cum a fost în viitor, în anul, cu aproximaţie, 300.000 era noastră, unde a dat în judecată toţi angajaţii standard şi criminalii şi cavalerii apocalipsei şi medicii din România şi a câştigat toate procesele din lume, toţi fiind condamnaţi la moarte. Contactat pentru a i se aduce la cunoştinţă că este personajul principal al unui pomelnic lăsat în bisericile constănţene, medicul Emanoil Vasiliu s-a arătat încântat de vestea că este atât de bogat, însă ar vrea să i se aducă la cunoştinţă şi unde îi sunt depozitate toate valorile. "Păi dacă sunt bogat, este bine. Ar trebui să-mi spună şi unde sunt. Acum, ştiţi cum e, decât să refuleze, să vină să-mi spargă geamurile sau mai ştiu eu ce, mai bine să se elibereze prin scris. Sunt fel şi fel de oameni, iar metoda aleasă, aceasta cu scrisul, cu pomelnicul, este una mai inofensivă şi foarte eficientă, după părerea mea", a declarat dr. Emanoil Vasiliu.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102