REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Medicul ginecolog PRINS în timp ce lua MITĂ, ARESTAT PREVENTIV

Medicul ginecolog PRINS în timp ce lua MITĂ, ARESTAT PREVENTIV

Replica API 17 octombrie 2019 | 00:53 606

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a propus, la data de 16.10.2019, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, a inculpatei Deniz Taniure Dumitache, în vârstă de 49 de ani, medic în cadrul Spitalul Județean de Urgență Tulcea, cercetată pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de luare de mită, propunerea fiind admisă. Astfel, pe numele ei a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Medicul Deniz Taniure Dumitache, din cadrul Spitalului Județean Tulcea, prins în flagrant pe când a luat mită, a fost propus spre arestare de către procurorii tulceni, propunerea fiind admisă de către judecători. Menționăm că, după ce medicul a fost reținut, cu precizarea că este și director medical al unității spitalicești, procurorii Tribunalului Tulcea au decis să ceară arestarea preventivă. În cursul zilei de 16 octombrie, cadrul medical a apărut în fața completului de judecată, care a admis cererea anchetatorilor și au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru cele două fapte probate de luare de mită. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată.

Amintim că, Deniz Dumitrache a intrat în atenția oamenilor legii, după ce aceștia s-au autosesizat cu privire la fapta de luare de mită, în urma informațiilor vehiculate pe un grup destinat mămicilor, pe Facebook. Astfel Deniz Taniure Dumitache a fost prinsă în flagrant, în cursul zilei de marți, 15 octombrie, în timp ce primea cu titlu de mită suma de 300 de lei de la un pacient, pentru asigurarea unor servicii medicale. Totodată, ofițerii DGA împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au găsit asupra medicului și alte sume de bani, în euro și în lei, despre care există suspiciunea că ar proveni din aceleași acțiuni. Menționăm că aceasta cerea sumele de bani în vederea asigurării unor servicii medicale, dar și pentru analize către persoanele ce nu erau asigurate medical.

L.I., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dr Serbu nu asista la nasteri in Mangalia ,pur si simplu in Euromaterna Nu mai aberati Ati gresit numele medicului cel mai probabil,sau este strict rautate
1
0
La spitalu mare din Constanta daca nu bagi plicu de 200 euro minim nici nu te baga in seama,dupa zdrentele de asistente vin una cate una sa le bagi ceva in buzunar.ALOO DNAAA INTRATI LE FIR SAU SUNTETI SI VOI CORUPTI!!!
4
0
Desi asigurata, dr serbu din mangalia percepe 200 euro per cezariana si ptr anestezista 100 lei. Nu ai? Nici nu te baga in seama, te trimite la Constanta sa nasti. Nu mai zic dupa nastere, sotul a platit 250 lei catre asistente ca sa poata sa il vada pe cel mic. Daca nu dai nimic nici nu te baga in seama, dupa... sunt niste dragute toate. Oricat ati marii salariile cutuma asta nu va disparea
9
0
Corect ca medicii deja cu salarii decente sa fie pedepsiti pentru mita.Chiar si asa, nu e vorba de infractiune cu violenta si daca tioate scursurile violente sunt cercetate sub control judiciar,de ce nu si medicii sau alti insi ce fac infractiuni altele decat cele cu violenta? Justitie tembela,asta avem,de asta nu mai exista increderea romanilor in justitie si restul institutiilor statului.
7
1
Da la judetean Constanta nimic spaga?ar trebui sa mai intre politia pe site-urile de mamici sa vada cum intreaba bietele femei "cat costa nastetea la judetean".ptr ca in constant toata lumea are o teama teribila ca daca nu dai spaga te lasa ca pe un caine sau mai rau.si femeia de la lift ia spaga macar 10 lei.
11
0
la puscarie! si criminalul din medgidia in libertate! asta imi place in romania
10
0
in cateva zile iese ,a iesit el niculescu de la mangalia in 2 saptamani, darmite plevusca de tulcea.
8
2
sunteti nebuni un anestezist cu vechime ia in laba peste 70000 de lei iar un pizdolog se apropie dar oricum astia sunt nehaliti si nu se satura decat cu o mana de pamant asa ca porcul de stroe securistul care ne-a vandut si apa
12
7
Au salariu sute de milioane si asteapta ciubuc din partea cuiva care traieste din salariul minim pe economie. Halal "medici", nici nu se pot numi astfel, doar simpli lucratori in sanatate.
19
5
Daca ptr cateva sute au arestat o , vine tavalugul si ptr cei care au dat autorizatii de construire doar pe spagi grase , apartamente si parandarat disimulat !
18
2
Urmeaza si altii. Incepe marea curatenie.
17
3
ce e impardonabil e ca si acum dupa ce le-au facut salarii mai mult decat decente, lor tot la spaga le e gandul!!! f bine sa stea in parnaie!!! si cu atat mai mult ca te astepti ca na e intelectual nu interlop cum mentiona cineva mai jos de la care n-ai astfel de pretentii, presupui ca intelege ca s-au facut eforturi sa le mareasca salariile, ori ce sa vezi, el tot gunoi a ramas...
14
2
Dupa ce ca vede pizde
5
1
Indiferent de siruatie nu trebuie dat nimic pentru servicii cu caracter gratuit. Nici conditionat nici neconditionat. In felul asta vom sti cum e cu spaga. La privat - chitanta, factura, etc .
16
1
Daca exista dovada conditionarii, bine i-au facyt! Daca asa a zis nu stiu cine...
10
2
Condamn cu fermitate actiunea medicului dar stau si ma gandesc cum sunt judecati in stare de libertate interlopi, criminali, violatori, pedofili, recidivisti in ale violentei...oare chiar se judeca cu aceeasi moneda!? Oare justitia este impartiala!? Cazurile mari de coruptie cu milioane de euro...cum defileaza ei nestingheriti...gainarii prind gaini. O justitie in care incompetenta pute. Umplem puscariile cu guvizi si lasam rechinii. RUSINE JUSTITIEI!!!
42
2
Aici exista pericolul. imagineaza-ti, daca poti, cati sunt care nu au posibilitatea sa dea mita si vad cum li se sting copiii in brate.
17
8
Reprezenta un pericol public daca iesea pe strada. Intradevar trebuia arestata. De caracal de sa mai zici
20
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614