REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Medicul implicat în accidentul de la intrare în Constanța a mai fost față în față cu moartea!

Medicul implicat în accidentul de la intrare în Constanța a mai fost față în față cu moartea!

Replica API 15 septembrie 2017 | 14:52 1318

Coincidență bizară!

Coincidență bizară!

Coincidență bizară la malul mării! Alin Adrian Samsonov, în vârstă de 33 de ani, care a decedat joi seară în urma unui accident rutier, mai fusese implicat într-un eveniment rutier nefericit, în anul 2009. La acea dată și-a revenit din comă și ar fi promis că va fi prudent. De data aceasta, însă, o femeie care a ales să traverseze prin loc nepermis le-a adua sfârșitul.

Tragedie în municipiul Constanța! Două persoane au murit în seara de joi, 14 septembrie, un medic rezident care conducea o motocicletă și o femeie care a traversat neregulamentar. În cauză a fost declanșată o anchetă, iar în urmă au rămas lacrimi și durere. ”Datorită pasiunii pentru mersul pe două roţi am avut onoarea să întâlnesc Oameni. Printre ei şi Barton Alin. Nu i-am fost pacientă, însă ne-a fost tovarăş de drum pe sute de kilometri. Un om aşezat, chibzuit, şi nu un teribilist, aşa cum îşi vor da cu părerea atotştiutorii mediului online. Lasă în urmă o familie descompusă de durere şi mă rog că cei rămaşi să găsească puterea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat. Lasă în urmă prieteni, oameni care l-au cunoscut şi a căror viaţă cu siguranţă ar fi fost mai săracă fără el. Acum este mai săracă. Ne vom reîntâlni, poate, într-o lume mai bună, unde vom putea să ne urmăm pasiunile fără că acestea să ne curme povestea... Până atunci, trebuie să luptăm cu şocul, cu durerea. Noi cei rămaşi aici... Adio, prietene, şi Asfalt uscat! acolo unde te vei duce! Ştiu că ai prioritate!...”, a scris pe Facebook Vera Puiu despre Alin Adrian Samsonov (Alin Barton pe Facebook).

”Conducerea SCJU și întreg colectivul din cadrul UPU Constanța sunt alături de familia medicului Alin Samsonov, care a decedat aseară într-un tragic accident rutier. Medicul rezident Alin Samsonov a fost un profesionist desăvârșit, un om deosebit și un coleg extraordinar. Dumnezeul sa-l odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Nenorocirea s-a produs la data de 14,09.2017, ora 19.30, când numitul Alin Adrian Samsonov, în vârstă de 33 de ani, din Constanța, a condus o motocicletă pe DN 3, dinspre Constanța către localitatea Valu lui Traian, unde a suprins și accidentat mortal pe numita R.A., în vârstă de 55 de ani, din Constanța, care a traversat partea carosabilă prin loc nepermis și fără să se asigure. Motocicleta s-a rupt, efectiv, în două, iar pietonul a fost aruncat la distanță. Ulterior, a fost constatat și decesul motociclistului. În cauză a fost întocmit dosar penal. "Era rezident la noi, în ultimul an. Un băiat serios şi muncitor, Dumnezeu să îl ierte! Îmi exprim întreaga compasiune pentru familia îndoliată", a precizat Cătălin Grasa, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa. Ca o coincidență bizară, de precizat este faptul că Samsonov a fost implicat într-un accident rutier cu motocicleta, tot la vaporașul de la ieșire din Constanța, spre Valu lui Traian, în anul 2009. Atunci și-a revenit din comă și a promis că va avea grijă pe viitor. Era căsătorit și avea un copil.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dosar penal ... Cui ?
1
0
Stia prea bine ca viteza ucide! Condoleante familiei!
4
1
De ce plange ea mai mult ca nu inteleg?
0
0
Sti ti cine plange cel mai tare doctorita Iordache Elena !! Dumnezeu sa-l odihneasca an pace !! Amin !!
1
3
Femeia de 55 de ani a omorat un om nevinovat.Daca nu trecea ca proasta si pe intuneric , azi erau amandoi sanatosi.
15
2
Si femeia aia de 55 de ani nu conta? Niciun cuvant despre in articol...poate si familia ei este indurerata...in fata mortii toti suntem egali.Domnul sa-i odihneasca!
13
1
Foarte bun comentriu ai perfect a dreptate POSIBIL CA FEMEILE SA FIE CU MINTEA IN PULA NU PE UNDE CALCA
6
0
Mai berbecule de cel putin 1 an RAR-ul s-a mutat langa halta Traian
8
2
la ce distanta de locul respectiv se afla prima trecere de pietoni? teoretic este in oras, nu in afara. masinile acolo ar trebui sa circule cu MAXIM 50, adica si daca mergi cu 30,40 nu e rusine. Dar toti conduc acolo cu 80,100. Daca mergi la RAR, cica mergi in oras, desi el se afla in camp. nu ai nici autobuz sa ajungi acolo. deci, pe unde trebuia sa traverseze femeia?
4
6
Parerea mea e ca pietonul a omarat doctorul,nu invers ,ganditi un pic !
14
2
sunt accidentati si pe trecerile de pietoni,unde este viteza sunt si victime
2
2
Numai de comentat si de criticat sunte-ti bune.sa nu dea dzeu sa treceti si voi prin astfel de dureri.sa va fie rusine.daca aveti o problema si medicul nu e acolo,tipati si face-ti ca toti dracii ca de ce nu vine mai repede.va gandi-ti numai la voi,la viata medicilor nu se gandeste nimeni.sa va fie rusine
6
1
A devenit o moda printre doctorasi sa il imite pe gagicarul doctor cu studenta din apuseni.Treaba e ca radu zamfir cunoaste si medicina ,cunoaste si pericolele pe sosea.Cei care il imita nu au experienta lui nici din medicina ,nici din traficul rutier.
6
5
Cand traversezi ca sobolanul prin loc nepermis,poti crapa dracului de idiot! La fel poti crapa ca idiotul si daca te arunci pe trecerea de pietoni cand masina este la douazeci de metri si vine cu cincizeci pe ora. Tu nu,ca e trecere,si intri ca boul in drumul spre cimitir,ca masinile se opresc ca lumina cand apesi pe intrerupator! Sunt si teribilistii de vina,dar si pietonii cu capete degeaba,doar de forma,fara creiere sunt vinovati cu duiumul. Interesant ca pietonii dobitoci,unii din ei,au si carnet se sofer,conduc si ei,probabil la fel de prost cum merg pe trotuare.
21
0
gininionul acestui "teribilist" a fost ca nu conducea un autotren asta ca sa inchida gura spurcatilor, nu pot crede ca inca mai exista imbecili ca voi, oameni nu sunteti ma gunoaielor
32
2
Iti dai seama ca omu era teribilist avand in vedere ca au tinut neaparat sa aduca in discutie ca "nu era teribilist"
6
10
Nu avea viteza, nu??
5
12

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367