REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Medicul Mihai Lucan va fi plasat în arest la domiciliu

Medicul Mihai Lucan va fi plasat în arest la domiciliu

Replica API 12 ianuarie 2018 | 00:00 231

Fostul director al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj Mihai Lucan - cercetat în prezent sub control judiciar - va fi plasat în arest la domiciliu, au decis, vineri, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat vineri contestaţia depusă de DIICOT împotriva deciziei de lăsare în libertate a medicului Mihai Lucan, acuzat într-un dosar de delapidare a Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca, cu un prejudiciu de 5 milioane de lei.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis ca Mihai Lucan să fie plasat în arest la domiciliu.

În 21 decembrie, Mihai Lucan, fiul acestuia, directorul administrativ al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj, Dan Emil Fofiu – Sânpătreanu, şi directorul economic Sanda Rodica Baciu au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT, pentru delapidare şi constituirea unui grup infracţional organizat, scrie news.ro.

În 22 decembrie, magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventivă a fostului şef al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj şi a fiului acestuia, hotărând să fie plasaţi sub control judiciar. Decizia a fost contestată de procurori.

Conform procurorilor, membrii grupului au prejudiciat Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca, inclusiv prin folosirea unui aparat utilizat în tratarea diferitelor forme de cancer prin crioterapie, aparat care a fost transferat la clinica privată fără acte, consumabilele necesare find achitate tot de institut. Astfel au fost trataţi 159 de pacienţi, findu-le percepute sume cuprinse între 3.000 şi 6.700 euro/intervenţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte corecta postarea: "pacient", BRAVOOO !! Felicitari !
1
0
Eu pentru niste amarate de diplome emise pentru oameni care vroiau sa munceasca am luat 15 zile de arest in C.R.A.P Constanta de la Ex...crocul de Teliceanu Viorel Gabriel.Iar acest smecher sustinut de mafie freaca pula acasa.Asta este securitatea in Romania !.
2
0
acum este bolnav ,amarat ,nacajit hai sa-i plangem de mila ca si el ne plangea noua cand nu aveam bani sa-i dam ca sa ne faca bine uitand de juramantul depus.Pacat ca stie meserie , a fost un medic bun dar lacomia si-a spus cuvantul ,acum si legea sa-si spun aultimul cuvant !
4
0
Da.dupa ce i-au umplut prizele de microfoane il obliga sa stea in casa si sa-l asculte ce vorbeste singur sau la ce ora da si medicul o basina
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614