REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Medicul Monica Pop: 'Niște scelerați lasă vaccinații netestați și aceștia îi infectează pe cei din jur'

Medicul Monica Pop: 'Niște scelerați lasă vaccinații netestați și aceștia îi infectează pe cei din jur'

Replica API 15 ianuarie 2022 | 01:40 1355

Medicul Monica Pop s-a dezlănțuit, la B1 TV, cu privire la discuțiile despre tulpina Omicron care a ajuns în România, citează stiripesurse.ro.

Monica Pop

"Cine credeți că a făcut secvențiere la toate testele? Acum e coada valului 4, dar eu știu că acum câteva zile s-a anunțat că sunt puține cazuri cu Omicron. N-a anunțat nimeni că cei 9.000 sunt cu Omicron.

Eu cred că e tot Delta. Există Omicron, dar nu toți. De ce nu ne explică nimeni că toată Europa este vaccinată și este infectată?

Deja spun oameni de știință din Anglia s-ar putea ca dublu vaccinații să genereze o mutare de tulpină. Vaccinații se infectează și transmit. Niște scelerați lasă vaccinații netestați și aceștia îi infectează pe cei din jur.

Toți oamenii care au ajuns în stare gravă și târziu au murit. Sunt pline spitalele de foarte mulți vaccinați", a spus Monica Pop.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ascundeti pesedista asta ciubucara! Esti PRAF baborbito. Esti dusa rau, rau de tot. Cu asa specialisti, de ce ne miram de haosul din sistemul sanitar ?!
1
0
Dute fa in piua noastra
2
0
babornita pesedista,esti barza cu ciolan!mai citeste almanahele lui marian fa!
2
0
Si-a pierdut mintile individa asta. Sa fii medic si sa nu stii la ce foloseste un vaccin, sa sustii ca vaccinatii ii infecteaza pe nevaccinati si ca au devenit periculosi ca s-au vaccinat este de domeniul absurdului. Sa-si faca un test psihologic si sa ne lase cu halucinatiile astea.
7
4
Monica Pop asta e medic oftamolog. Vede ea in ochiul maro cum se zbate coronavirusul in om. E pregatita toata, daca ii luati halatul la control, are buzunare pentru spaga pe interior, cum au aia centuri de se arunca in aer.
15
3
Sunt ultimii ani din viata ai lui Putin. E o ocazie unica pentru el sa ocupe Ucraina, lumea fiind data peste cap de coronavirus acum. Pare planificat totul, mai ales ca rusii sunt prieteni buni cu chinezii. Cine profita economic? China! Cine profita militar? Rusia! Norocul si-l face omul si cu mana lui, nu-i asa?
8
1
Ce coincidenta cum au mers toate in favoarea lui Putin. Europa este cea mai afectata de coronavirus. Urmatoarea e SUA, unde au fost de 2 ori mai multe cazuri decat in Asia.
9
2
Pana la urma, chinezii l-au creat intentionat in laborator, aveau deja vaccinul. Dupa o saptamana raportau constant zero cazuri noi in China.
10
1
Baba a innebunit de tot
9
4
Daca ii puneti un glob de cristal in loc de microfon, jur ca arata ca o bulibasa barosana. Radem, glumim, dar si asta tot o pesedista spagista e. Nu-i dati spagi mici, ca pune satra pe voi.
13
4
cati vaccinati mor?..... retardo'
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218