REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Medicul Monica Pop: "Unde s-a pomenit să faci patru vaccinuri într-un an și boala să fie în continuare?"

Medicul Monica Pop: "Unde s-a pomenit să faci patru vaccinuri într-un an și boala să fie în continuare?"

Replica API 19 august 2022 | 00:00 1593

Medicul Monica Pop i-a atacat în direct la Antena 3 pe cei care susțin că vaccinul anti-Covid este eficient, "Unde s-a pomenit să faci patru vaccinuri într-un an și boala să fie în continuare?", a întrebat aceasta.

Dr. Monica Pop

Monica Pop i-a criticat în această seară pe cei care susțin că vaccinurile anti-Covid sunt în continuare eficiente, în intervenția pe care a avut-o în direct pe Antena 3. Totodată, aceasta susține că pandemia poate fi oprită prin testare și izolarea individuală a celor bolnavi.

"Pandemia se oprește prin testare și prin izolare până când testul devine negativ, pentru că nu e normal să ieși cu test pozitiv pe stradă. Fiecare om are imunitatea lui. M-am săturat de minciunile decidenților cu vaccinul care este atât de eficient.

Unde s-a pomenit să faci patru vaccinuri într-un an și boala să fie în continuare. La orice boală virală nu cred că e o soluție. Cuvântul imunizare care a fost folosit înseamnă că nu te mai îmbolnăvești că ești imun. Asta înseamnă", a povestit doctorul.

În același timp a susținut că nu a existat transparență în comunicare în ceea ce privește această boală.

"Eu nu cunosc nici măcar o singură persoană care să fi spus că crede în ceea ce au prezentat chinezii din acest punct de vedere.

E mare lucru să ai curaj să spui lucrurilor pe nume, mai ales că încă o dată spun, n-a ieșit nimeni să spună, lăsând la o parte mizeriile și porcăriile mincinoase prezentate, dar nu despre asta vorbim. Vorbim despre boală, sigur că nu erau date foarte multe, sigur că nu știa lumea medicală foarte multe lucruri despre asta", a mai adăugat Monica Pop, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu Vă Vaccinați Anti Covid Deoarece Veți Murii, Din Cauza Vaccin-ului Anti Covid: Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
0
0
O fi medic dna M. Pop dar să nu atace vaxx! Binomul de experți în ser EXPERIMENTAL anticovid e cel mai tare: psiholoaga & veterinaru'. „Știați că, comisarul UE pe sănăt**e nu este medic? Stella Kiriakides din Cipru este psiholog, cu un master cu tema ”Tratamente rele la care sunt supuși copiii”. Este una din persoanele care au promovat politica comisiei europene în pandemia COVID și care a semnat contractele pentru vaccinuri. Eu propun ca un medic să fie numit comisar european pe justiție și un electrician la finanțe. Cred că ar merge și un preot la apărare...” Pescuit de pe Fb, Iulian Serban. Bourla nu s-a deranjat la discuția din 10 oct. 2022 la Parlamentul european. 2 zile mai tîrziu zbură Stella la Washington (pe banii cui nu contează, doar îi picară din cer 4 milioane euroi). Făc*ră și-o poză, SK lăudîndu-se cu succesu' parteneriatului European Utopia-Pfizer: „Albert Bourla, le PDG de Pfizer n’avait pas daigné se rendre à la deuxième audition des grands groupes pharmaceutiques qui a eu lieu le 10 octobre dernier au Parlement européen. C’est à cette occasion que la présidente des marchés internationaux de Pfizer, Janine Small, avait avoué que le géant pharmaceutique n’avait pas testé l’immunité de ces vaccins avant de les mettre sur le marché. La controversée commissaire européenne à la Santé Stella Kyriakides n’a rien trouvé de mieux que d’aller rencontrer M. Bourla à Washington deux jours plus tard, soit le 12 octobre dernier. Mme Kyriakides a même tweeté une photo d’elle avec M. Bourla. Sur Twitter, elle affirmait que « Depuis le début de la crise du COVID19, notre partenariat avec Pfizer et BioNTech a été un pilier de notre succès ».
0
0
Prieteni scumpi si dragi...ce treaba are Rusia, NATO, UE ? Da...de acord cu cel care spune " dansezi cum canta astia " ...insa si muzica lor..are o limita frate. Nici nu se pune problema sa bag in mine otrava lor...pentru ca vor ei. Nu sunt nici oaie...nici sobolan cobai. Mai mult decat atat...vedem cu totii rezultatele. Vaccinul nu are nicio treaba cu nimic. Despre ce vorbim oameni buni pana la urma ?
1
0
Apropo de Rusia si acolo se face vaccinul anticovid dar acolo nu comenteaza nimeni,a fost si acolo unul sau doi medici antivaccinisti dar"au cazut"de etajele superioare ale unor blocuri si asta a fost,au murit.
1
0
Adevaratul virus esti tu, ai vrut in NATO si UE, dansezi cum canta astia, daca nu mars la mata Rusia
1
1
Ma uit la comentarii...si observ ca nici gunoaiele astea spalate pe creier nu prea mai au ce sa spuna care sa sustina otrava asta de vaccin. Sa va vaccinati voi in continuare...retarzilor...pana ajungeti la 10 doze . Dar lasa ca e bine...mai scapam din cretinii de pe planeta.
1
0
desigur, toate bolile pt care exista vaccin au disparut. a mai facut cineva gripa de pe vremea mumiei? nu... pare logic. a mai facut cineva tbc? niciodata in lume in ultimii 1000 de ani. cam 1000 de ani are si mintea astora
1
0
Efectele acestor pishaturi experimentale au inceput sa apara ! Mor inexplicabil mii de tineri , de sportivi , ba in somn ca in cazul baschetbalistei de 18 ani de saptamana trecuta , ba pe strada ... Aceste vaccinuri care au dat milioane de tromboze si miocardite , edemuri pulmonare si insuficiente respiratorii , testate pe milioane de oameni transformati in cobai ! Adevarul incepe sa iasa la iveala , despre megaexcrocheria mondiala ! Voiculescu Vlad , Citu Florin , Arafat Raed , Orban Ludovic ... veti da si voi socoteala, nu scapati ! Nu toti suntem OI cu carpa pe bot !
2
0
Din comentariile alora de mai jos reiese ca inca exista oi care cred in vaccin.
2
0
PSD-istaasta antenista,mai bine s-ar ocupa de ochi nu de pupat in kwr PSD-ul si rusii la posturile PSD de kk
0
0
Se poate, pentru ca, ce sa vezi, pana si virusurile se adapteaza si e f greu pana gasesc un vaccin eficient.Trebuia sa stii asta de la scoala, madame!
3
0
vezi ti de boala ta
0
1
Nu boala in sine este problema ,ci acest joc de interse economice si politice care se invart sub numele de Pandemie ,noua masina de facut bani si cariere!
2
0
Baba asta, inca mai traieste ?? Cum le stie ea pe toate.... !!? Oftamoloaga, antenista, priceputa, puincurista pesedeului, latratoarea, care se tot repeta: "una la mana", "doi la mana"....etc. Blehh... !! Depasita, depasita rau babornita!
1
0
Aveti dreptate d-na doctor! Dar sa-l intrebati pe useristul Voiculescu si pe Orban si Catu de ce au cumparat 60 mil. de doze.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218