REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Medicul Naghel de la Spitalul Mangalia a murit într-un accident provocat de un şofer care a intrat pe contrasens

Medicul Naghel de la Spitalul Mangalia a murit într-un accident provocat de un şofer care a intrat pe contrasens

Replica API 16 iulie 2013 | 00:00 484

Coliziune frontală: o asistentă este în stare gravă

Coliziune frontală: o asistentă este în stare gravă

O asistentă medicală a fost grav rănită, iar un medic a murit. Este bilanţul unui teribil accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme, Renault, Skoda şi Audi. Imaginile de la faţa locului au fost terifiante, susţin martorii, maşinile fiind grav avariate, în timp ce o persoană era resuscitată în plină stradă de către medici. La scurt timp s-a confirmat şi decesul uneia dintre victime, fiind vorba de Carmen Georgeta Naghel, de la Cabinetul de Pneumoftiziologie din ambulatoriul Spitalului Municipal Mangalia.

Imagini terifiante la Mangalia. Fiare contorsionate şi trupuri omeneşti zbătându-se pentru a supravieţui. Din nefericire, medicul Carmen Georgeta Naghel, din cadrul Spitalului Municipal Mangalia, a murit. A fost nevoie de doar o clipă pentru a-şi pierde viaţa. Aceasta se afla, împreună cu o asistentă medicală, din cadrul unităţii spitaliceşti, Liliana Cârjă, într-un autoturism marca Renault, când au fost izbite în plin. Tragedia s-a produs luni, 15 iulie, în jurul orelor 13.10, când Gheorghiţă Duca, de 37 ani, din Constanţa, a condus un autoturism marca Audi, pe DN 39, pe banda numărul 2 de circulaţie, dinspre Mangalia către Constanţa şi, ajungând la kilometrul 38+200 m, din cauza neatenţiei în conducere, pentru a evita coliziunea cu un autoturism care circula în faţa sa, a efectuat viraj către stânga, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul Renault care circula regulamentar, fiind condus de Liliana Cârjă, de 37 ani, din Mangalia, asistent medical la Spitalul Municipal din localitate. În urma coliziunii, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-o Skoda, care circula în banda numărul 1 dinspre Constanţa către Mangalia, la volan aflându-se Mihai Cristăchescu. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a asistentei medicale Liliana Cârjă şi decesul medicului Carmen Georgeta Naghel, pasager tot în Renault.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218