REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Medicul Rezeanu, desemnat co-preşedinte la PNL. Ce planuri are pentru Constanţa

Medicul Rezeanu, desemnat co-preşedinte la PNL. Ce planuri are pentru Constanţa

Replica API 1 iunie 2015 | 09:23 286

Noi calcule

Noi calcule

Romeo Caius Rezeanu

În cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean (PDL) din data de 29 mai a.c., a fost numit în funcţia de co-preşedinte al Organizaţiei Municipale a noului PNL, dr. Romeo Caius Rezeanu.

Romeo Caius Rezeanu este specialist în domeniul medicinei dentare, căsătorit, are 47 de ani şi doi copii. În anul 1986, a absolvit Liceul „Mircea cel Bătrân” din Constanţa, iar în anul 1995, Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii „Ovidius”. Potrivit celor de la PNL Constanţa, deviza lui Rezeanu este „Mens sana in corpore sano” şi are ca pasiuni sportive tenisul şi bodybuildingul.

Noul copreşedinte va avea rolul de a se implica activ în procesul de fuziune dintre fostul PNL şi fostul PDL, în vederea armonizării celor două echipe în pregătirea campaniei pentru alegerile locale din 2016, se mai arată în comunicatul celor de la PNL. De la comunicat la intenţiile reale e cale lungă, aşa că Rezeanu a explicat pentru „Replica” de Constanţa de ce, în calitate de medic, nu a părăsit ţara şi cum doreşte să „pună umărul” la reconstrucţia oraşului, după finalul preconizat pentru un deceniu şi jumătate de administraţie PSD.

„Vin din societatea civilă, sunt unul dintre cetăţenii care au “admirat” toate performanţele administraţiei Mazăre şi ca mulţi oameni fără notorietate în politică mi-am dorit multe schimbări. Din punct de vedere professional şi familial sunt un om realizat şi am zis că eu, ca medic, am avut tentaţia de a pleca din ţară. Dar, nu pentru bani, ci pentru condiţiile sociale care nu ni se oferă nouă, medicilor, în România. Cel mai mult aş dori să schimb reactivitatea administraţiei faţă de cetăţean. În momentul acesta, orice doleanţă a cetăţenilor se loveşte de un perete când e vorba de administraţia Mazăre, începând de la câinii vagabonzi şi până la parcuri, reactivitatea Poliţiei Locale, toate acestea ar trebui schimbate fundamental. Am ajuns să ne plimbăm în parcuri în alte oraşe, pentru că, în Constanţa, parcurile sunt pline de câini vagabonzi, mizerabile, pentru că administraţia Mazăre a avut grijă să le dea prietenilor şi sunt varză toate”, ne-a spus Rezeanu, care susţine că nu există motive de temeri printre colegii de la vechiul PNL, întrucât nu intenţionează să se înscrie în cursa internă a partidului pentru desemnarea candidatului la Primăria Constanţa.

„Deocamdată nu. Nu am preluat această funcţie pentru a candida pentru Primărie. Dar, există acest mare “dar”, cei care o vor face vor trebui, în interiorul partidului, să îşi prezinte nişte platfome, programe şi cea mai bună dintre acestea să iasă la suprafaţă. Trebuie să monitorizăm “la sânge” aceste candidaturi, astfel încât să nu mergem pe mână moartă. Să avem certitudinea că programele au impact asupra cetăţenilor, că reflectă exact dorinţele lor şi să facem în aşa fel încât să câştigăm această administraţie, pentru că aşteptările publicului în Constanţa sunt enorme după 15 ani de administraţie Mazăre”, a mai spus Rezeanu, pentru „Replica”.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218