REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Medvedev compară mandatul de arestare al CPI împotriva lui Putin cu hârtia igienică

Medvedev compară mandatul de arestare al CPI împotriva lui Putin cu hârtia igienică

A.F. 17 martie 2023 | 23:30 790

Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev a comparat vineri mandatul de arestare emis de Curtea Penală Internaţională (CPI) împotriva lui Vladimir Putin cu hârtia igienică, aceasta fiind prima reacţie a unui înalt responsabil din Rusia, relatează AFP.

Medvedev compara mandatul de arestare al CPI impotriva lui Putin cu hartia igienicaDmitri Medvedev

"Curtea Penală Internaţională a emis un mandat de arestare împotriva lui Vladimir Putin. Nu mai este nevoie să explic unde trebuie folosită această hârtie", a scris el pe Twitter în engleză, terminându-şi mesajul cu un emoticon simbolizând hârtia igienică.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus că mandatul de arestare emis de CPI nu are nicio valoare juridică, deoarece Rusia nu recunoaşte acest tribunal, citează Agerpres.

"Rusia, la fel ca un anumit număr de ţări, nu recunoaşte competenţa acestui tribunal. Prin urmare, din punct de vedere al legii, deciziile acestui tribunal sunt nule şi neavenite", a declarat Peskov presei.

În acelaşi timp, comisarul rus pentru drepturile copiilor, Maria Lvova-Belova, vizată împreună cu Putin de mandatul de arestare al CPI, din cauza unor presupuse deportări de copii ucraineni, a dat asigurări că îşi va continua munca.

"Este frumos din partea comunităţii internaţionale să aprecieze munca noastră de ajutorare a copiilor ţării noastre, faptul că nu îi lăsăm în zonele de operaţiuni militare şi că îi scoatem de acolo (...) Există sancţiuni din toate ţările (...) Însă ne vom continua munca", a afirmat ea, citată de agenţia rusă presă RIA Novosti.

Anterior, purtătoarea de cuvânt a diplomaţiei ruse, Maria Zaharova, a denunţat deciziile "lipsite de sens" şi "insignifiante" ale CPI după anunţul privind emiterea unui mandat de arestare împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin pentru crimă de război.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca jegoul asta de Putin era cine va minte ca e, anume "mare lider" ci nu un c***t cu ochi de doar 157cm inaltime, bosorog cu 1 picior deja in groapa, care merge pe tocuri masculine datorita COMPLEXULUI LUI NAPOLEON, s-ar fi dus la HAGA (Napoleon avea 165cm inatime). Da, trolache putinescu! Daca era atat de "MAFIOT" atat de "LIDER SUPREM", se ducea cu primul avion la HAGA. Apoi, evident ca l-ar fi arestat, dar apoi declara RAZBOI NATO si isi trimitea poporul rus sa se inroleze obligatoriu si sa vina dupa el la HAGA, sa-l elibereze. S-ar duce poporul rus oare? Ar avea cu ce? Poate sa faca fata impotriva NATO (CEA MAI PUTERNICA ALIANTA MILITARA DIN TOATE TIMPURILE)? Nu putea prapadita aia de armata rosie. Deci, nu e Putinica ala care dicteaza, nu e el cine va minte ca e. Pe vremuri, liderii adevarati se duceau calare in linia intai, se intalneau cu liderii inamici, isi declarau razboi face-to-face, pe urma "se luau in sabii" cu toate efectivele.Aia lideri! Putin e in BUNCAR - MASA LUNGA
10
0
Trolul putinist MEDICAMENTE aka RELU aka MI-RE-LA DE LA SCULARIE intreba: "Cine are competenta sa puna in aplicare acest mandat?" HAHAHAHHAHAHHA Nu-ti pot spune cine FACE "PACHET" CRIMINALII DE RAZBOI SI II "LIVREAZA" LA HAGA, pentru ca e SECRET!!! Dar iti dau un indiciu "trupele speciale". Hahahhahahahahahahahahahahhahahahahhahahahaahahahahahahahahhahaahahahahahahahahaahhhahaahahahhaha! Asta daca Putinica puta mica are noroc si nu aluneca pe scari din elicopter si apoi il mananca delfinii din Marea Neagra. Orice poate merge PR0ST in ziua de azi. HAHHAHAHAHAHAHAHAHA. Fiti atenti ce mai spunea trolul putinist: " Calmeaza te! Eu cred ca Putin se va duce si se va prezenta la Haga si aia vor retrage mandatul." Baaaaaaa haahahahahahahahahhahahah! Spuneti-mi voi, va rog! Trolache asta are probleme psihice sau nu? Ma transform in JOKER, jur! M-am c***t pe el de ras hahahahahahahhahahahahahhaahhaahha! De ce nu, trolache? Hai! Ia-l de mana si mergeti la HAGA! Aratati-ne voi noua! Hahahahaha!
10
0
Auziti! Trolule MEDICAMENTE aka RELU aka MI-RE-LA DE LA SCULARIE "sunat la politie si am aflat ca Putin nu apare ca persoana cautata cu mandat de arestare". HA! Ba, trolache, tu macar crezi ce spui? Haha! Esti trist rau, analfabetule functional. Ba, n-avem nimic cu tine, esti pur si simplu demn de mila! Ia-ti medicamentele, da-te cu alifie. HAHA! In primul rand, nu mai iese din buncar, ca e c***t tot la ccur, in al doilea rand, el nu intra in Romania, el trece linia rosie a NATO. Adica intra in NATO, nu in Romania. Ha! Ai idee cate ore faci din Romania pana in HAGA? HA! Cine se scuza, se acuza! Faptul ca nu vor sa-l trimita la HAGA, practic "ai lui" APROBA vinovatia lui Putin. Daca erau baieti baieti, il faceau pachet si il trimiteau cu primul zbor. Daca era nevinovat, s-ar mai fi temut de proces? Huh? Are zilele numarate Putinica puta mica. Lacheii lui Putin nu au fost condamnati inca, ca poate TRADEAZA cineva! Oricum, UNUL NU SCAPA! Intreaga conducere e criminala, nu doar 1 individ.
7
0
Adica tu vrei sa spui ca daca Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, vine in Romania, va fi arestat? Ma faci sa rad. Ridica te din pat si ia ti medicamentele prescrise de doctorul psihiatru. Vizitele astea sunt oficiale si se fac abia dupa ce se pun la punct toate detaliile. Putin se poate duce in vizita si in Ucraina si nu l aresteaza nimeni. Cu atat mai putin alte state. Si mai este o problema de rezolvat. Cine are competenta sa puna in aplicare acest mandat. Politia? Stiu sigur ca NU! Am sunat la politie si am aflat ca Putin nu apare ca persoana cautata cu mandat de arestare. Si alte institutii nu pun in aplicare mandate de arestare. Asa ca, vezi sa nu depasesti ora de luat pastile. Calmeaza te! Eu cred ca Putin se va duce si se va prezenta la Haga si aia vor retrage mandatul. Ha ha ha!
0
8
Dar "VESTUL" NU VA DECLARA RAZBOI Rusiei, ci va fi doar "OPERATIUNE SPECIALA DE DEMILITARIZARE SI DENAZIFICARE A RUSIEI PUTINISTE". Iar Putin si acolitii sai isi vor inghiti cuvintele. Vreti sa va detaliez cum vor face asta? "Vesticii" vor folosi UCRAINA pe care o vor INARMA PANA IN DINTI, pana cand va ajunge in MOSCOVA, iar OFICIAL "VESTUL" nu va declara razboi Rusiei, practic nici nu ar fi implicat "pe hartie", ci doar vor transforma UCRAINA in "A DOUA ARMATA A LUMII" pana cand va intrat peste Putin in "gaura de sarpe" in care se ascunde acum. Ii vor dona bani Ucrainei pentru bugetul apararii, apoi Ucraina cumpara "CREMA TEHNOLOGIEI MILITARE", ba chiar isi deschide fabrici de echipamente militare ale Ucrainei, dar in alte tari SIGURE din apropiere (NATO).Credea Putinica putulica mica ca se poate ascunde dupa deget si sa scape cu crima, cu cacofonia de rigoare. Ei bine, cam de fiecare data ala care ridica sabia, tot de sabie moare. Sunteti pe cale sa aflati CUM LUCREAZA DUMNEZEU!Amin!
61
0
De altfel, se poate impune acum si "DENAZIFICAREA" Rusiei. Precum in Al Doilea Razboi Mondial se dorea doar DENAZIFICAREA GERMANIEI si eliminarea criminalilor de razboi de la conducere, respectiv Hitler si acolitii sai, ci nu furarea teritorilor Germaniei si bla bla bla. Astfel, se poate organiza o ALIANTA GLOBALA si sa porneasca spre Moscova pentru DENAZIFICAREA RUSIEI sau spre RASPUTINIZIAREA RUSIEI sau alti termeni de genul. Iar Rusia nu poate ataca nuclear, caci nu va fi amenintata integritatea Rusiei. Au in doctrina, ca ei pot folosi armele nucleare "de aparare" doar pentru a asigura integritatea teritoriala a Rusiei blablabla. Dar nu au nimic despre eliminarea CRIMINALULUI DE RAZBOI PUTIN. Trupele viitoarei ALIANTEI GLOBALE A LUMII LIBERE se vor retrage dupa ce Putin si ceilalti criminali de razboi din Kremlin vor fi eliminati iar Rusia va fi "dena(Z)ificata" sau desatanizata.Nu intelegeti voi multe chestii si sunteti pe cale sa le AFLATI in curand. Poporul rus va VOTA LIBER apoi
62
0
Pentru ANALFABETUL FUNCTIONAL DE JOS: Piticul de 157cm inaltime, criminalul de razboi Putin a fost "INTERZIS" in 123 tari din totalul de 195 tari de pe PAMANT. Nu numai ca Putin nu mai are ce cauta in acele tari si va fi arestat la primul pas in interior, dar cele 123-133 tari din totalul de 197 tari, confirma precum la alegeri, cel putin SIMBOLIC, ca PUTIN A PIERDUT "ALEGERILE" la nivel global. Si pentru a traduce acest lucru, nu era nevoie sa ne spui tu ca atata timp cat Putin ramane ASCUNS in Rusia sau in cele 62-72 tari care nu fac parte din ICC, atunci Putin nu poate fi prins si arestat. Asta era la mintea cocosului. MESAJUL "SIMBOLIC" este ca Federatia Rusa are acum un criminal de razboi pe post de presedinte si vom vede acum cat de mult va cantari acest lucru la VIITORUL Rusiei putiniste. Cele 62-72 tari ramase din totalul de 195, NU FAC PARTE DIN ICC, dar asta nu inseamna ca nu il considera CRIMINAL DE RAZBOI. E INCEPUTUL SFARSITULUI LUI PUTIN. S-a pus EGAL intre Putin=HITLER.
61
0
CPI nu este recunoscuta nici de SUA. Se stie ca este politizata. In plus SUA a emis un decret prin care abiliteaza institutiile de forta ale statului sa elibereze chiar si cu forta orice cetatean arestat de o alta tara in baza msndatelor emise de CPI. Deci Medvedev are dreptate. Mandatul de arestare emis pe numele presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, are valoarea unei notite scrise pe un servetel care prezinta urme de franare maro. Fanii lui Zdrelenschi se pot sterge la gura de bale cu el.
0
56
Iar Medvedev continua sa fie un BUFON, pentru ca asta ii este meseria. Imaginea asta de BUFON este menita pentru a PACALI poporul rus ca in afara de Putin, "cea mai buna varianta ramasa pentru a fi conducatorul Rusiei" este doar Medvedev. Iar prin aceasta antiteza vor, ca printr-o balanta, sa-l ridice mai sus pe Putin si sa-i coboare MAI JOS pe ceilalti politicieni. Si imi asum pleonasmul pentru a sublinia acele detalii. Deci, KGBistii au gandit astfel situatia incat BUFONUL MEDVEDEV sa fie ALTERNATIVA LA "MARELE LIDER SUPREM PUTIN sau "Putin forever" cum il numesc ei. Deci, BUFONUL MEDVEDEV NU ARE VOIE (prin definitie) sa fie mai bun decat Putin, nu are voie a arate trasaturi puternice, nu are voie sa para superior lui Putin sau sa-l umbreasca pe acesta nici macar un milimetru. De aceea, din prima secunda a vietii sale politice, pana in ultima clipa, Medvedev ramane doar un BUFON. Cautati interviuri din Rusia. Civilii raspund "Il votam pe Putin, pentru ca NU MAI EXISTA ALT CANDIDAT"
73
0
"Poza de buletin" a lui Medvedev ar trebui sa fie adaugata in DEX la cuvantul "LACHEU". HA HA HA! Lui Medvedev i-a bagat Putin pumnul in ccur pana la cot, ca un ventrilog, asta il transforma pe Medvedev intr-o sluga perfecta, marioneta perfecta. El a fost folosit atunci pentru ca MARIONETA timp de 4 ani de zile, Putinica nu mai putea fi presedinte in mod LEGAL. Medvedev a fost MARIONETA PERFECTA. Nimic nu-l caracterizeaza mai bine pe el, poate doar cuvantul "PAPAGAL". Si inca un detaliu important. Piticul Putin de 157cm inaltime nu a gasit alt politician mai scund decat el. In fotografii umar la umar imbracati "casual", Medvedev e mai inalt cu 5 cm. Deci Medvedev are 162cm inaltime. In fotografiile in care cei doi par "egali la inaltime" se observa ca Putin poarta CELEBRII PANTOFI "MASCULINI" CU TOC de 5-10cm inaltime. Putin sufera de COMPLEXUL NAPOLEON (iar Napoleon avea 165cm inaltime, ca idee). Ha ha ha! Cei doi sunt in anti-teza, astfel incat Putin sa para REGE iar Medvedev BUFON
72
0
si-a dat kultura pe fata. Mai sus de hartia higienica nu se poate ridica. De la mine mwie cu kkt !!! Fara hartie !!!
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218