REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Medvedev: „Sancțiunile ar putea fi o justificare pentru război”

Medvedev: „Sancțiunile ar putea fi o justificare pentru război”

Replica API 30 iunie 2022 | 00:00 1070

Președintele adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat joi că, în anumite circumstanțe, sancțiunile împotriva Moscovei pot fi văzute ca un act de agresiune și o justificare pentru război.

Dmitri Medvedev

"Aș dori să subliniez încă o dată că, în anumite circumstanțe, astfel de măsuri ostile pot fi calificate și ca un act de agresiune internațională. Și chiar ca un casus belli (justificare pentru război)", a spus Medvedev, adăugând că Rusia are dreptul de a se apăra, scrie antena3.ro.

Rusia s-a confruntat cu un val de sancțiuni economice paralizante din partea țărilor occidentale ca răspuns la invazia sa din 24 februarie a Ucrainei, pe care o numește „operație militară specială”.

Medvedev, fost președinte rus care a fost văzut cândva drept un liberal, a devenit unul dintre cei mai înfocați susținători ai războiului, pronunțând o serie de denunțuri usturătoare la adresa Occidentului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ucrainenii sunt destepti, gandesc la standarde NATO. Le lasa periodic Insula Serpilor sub ocupatie ruseasca, ca mai apoi sa le bombardeze strategic echipamentul militar sau eventualele nave de razboi care se apropie de insula.Tot asa au scufundat nava admiral "Moskva" care avea pe ea spuma tehnologiei rusesti. Trebuia sa fie o fortareata de neatins! I-au prostit ca pe copii, i-au momit cu drone si apoi 2 rachete anti-nava au lovit fara ca ele sa fie macar detectate. HAHAHA! Halal super-putere.Rusia e tara de lumea a 3-a.Cine a zis-o, a zis-o bine! Au mostenit nemeritat "pamanturile" si "faima"
5
0
Ce razboi sa mai incepeti voi, cand nici Insula Serpilor nu ati putut sa o tineti sub ocupatie?!?
0
0
Rusia: Sanctiunile nu ne afecteaza, dar ne afecteaza. Vai de mortii lor de canibali satanisti. In iad vor merge unul cate unul, toti peste 140.000.000 de satanisti rusi, falsi ortodocsi, canibali insetati de sange, care au consumat carne de om in WW1, WW2, ba chiar si in prezent, in prag de WW3. Faptul ca ei permit un asasin kgb la carma patriarhiei moscovitilor, este un act de antihrist, un popor anti-ortodox, anti-Dumnezeu, anti-umanitate, anti-orice. Pro-ce?Pro-putere?Pro-ruble? In iad vor arde toti rusii care au incalcat Cuvantul Domnului si nu s-au ridicat impotriva satanistilor moscoviti
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367