REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Megaconstruct vă oferă acum o reducere de 25 % din costul instalaţiei de utilizare sau posibilitatea achitării în 12 rate

Megaconstruct vă oferă acum o reducere de 25 % din costul instalaţiei de utilizare sau posibilitatea achitării în 12 rate

Replica API 29 mai 2014 | 00:00 213

Alegeţi alimentarea cu gaze naturale!

Alegeţi alimentarea cu gaze naturale!

Megaconstruct, distribuior şi furnizor de gaze naturale caută în permanenţă soluţii pentru a le oferi clienţilor săi cele mai bune şi avantajoase servicii, raportate la nevoile acestora, prestate cu ajutorul propriei echipe de specialişti.

Activitatea Megaconstruct are la bază parteneriate durabile şi de încredere cu clienţii săi,dovadă fiind şi numărul tot mai mare de solicitări de racordare la reţeaua de gaze naturale.

Racordarea la sistemul de distribuţie a gazelor naturale este un proces care se desfăşoară în mai multe etape, Megaconstruct fiind alături de clienţii săi începând de la proiectarea şi execuţia instalaţiei de racordare şi până la punerea în funcţiune a instalaţiei de utilizare.

Persoanele care aleg să se racordeze acum la reţeaua de gaze se pot bucura de numeroase facilităţi de plată care corespund pe deplin posibilităţilor acestora:

Astfel, clienţii care aleg să achite în două tranşe costul execuţiei instalaţiei de utilizare vor beneficia de o reducere de 25% din valoarea acesteia. Superioritatea acestui avantaj este în acest mod completată şi de posibilitatea localnicilor de a se racorda la reţeua de gaze naturale într-un termen mai scurt.

O altă facilitate de plată oferă solicitanţilor posibilitatea de a achita costul execuţiei instalaţiei de utilizare în 12 rate cu acordarea unei reduceri de 15% din valoarea acestuia.

Etapele ce trebuiesc parcurse pentru a deveni client Megaconstruct şi pentru a putea valorifica toate avantejele oferite, sunt următoarele:

-Depunerea cererii pentru acordarea accesului la sistemul de distribuţie a gazelor naturale

-Eliberarea acordului de acces la sistemul de distribuţie a gazelor naturale

-Depunerea cererii de racordare

-Încheierea contractului de racordare

-Achitarea tarifului de racordare

-Execuţia instalaţiei de utilizare

-Încheierea contractului de furnizare

Cererea de acord-acces se completează şi se depune la sediile societăţii din punctele de lucru situate în: Comuna Baloteşti,Jud. Ilfov,Sos.Unirii nr.13, Comună Afumaţi, Jud.Ilfov, Str. Ştefăneşti nr.66, Comună Tărlungeni, Jud.Braşov, Str. Principala nr.60, Municipiul Mangalia, Jud.Constanţa, Str. Rozelor nr.8, bloc R4, scară A, parter, ap.3, Oraş Lehliu Gara, Jud.Călăraşi, Bd. Gării nr.19 bis, Comuna Sirna, Jud.Prahova, Str. Principală, nr. 138 A.

În fiecare locaţie, solicitanţii vor fi întâmpinaţi de echipa de specialişti Megaconstruct, care va oferi toate informaţiile şi suportul necesar parcurgerii etapelor.

Oferta societăţii Megaconstruct SA pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă diversificată de servicii precum: servicii de intervenţie rapidă pentru remedierea defectelor şi servicii de verificare şi revizie a instalaţiilor de utilizare, mentenanţă non-stop, asigurată prin intervenţia echipelor Megaconstruct în maximum 2 ore de la solicitare.

Prin tot ceea ce implementează Megaconstruct demonstrează de fiecare dată că utilizarea gazelor naturale pentru încălzirea locuinţei, a apei menajere cât şi pentru prepararea hranei reprezintă cea mai ieftină, sigură, comodă şi avantajoasă alegere.

Mai multe detalii despre ofertele Megaconstruct se pot obţine la numărul de telefon 0341.145.848 sau vizitând site-ul www.megaconstruct.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102